2777
2789
عنوان

کی میاد چالش آهنگ؟؟؟ 😍💃

| مشاهده متن کامل بحث + 7303 بازدید | 1326 پست
داش سپی چی میگن اینا هی میگن یاکوزا یاکوزا😂😂😂

اصغرآقابفرما😂

وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤          یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
داش سپی چی میگن اینا هی میگن یاکوزا یاکوزا😂😂😂

آااااااای نسیم سحری صبر کن

مارا با خود ببر از کوچه ها  

فرقی نمی کند آغازِ هفته باشد یا پایانش …صبح باشد یا شب … بذرِ امید ؛نه وقت می شناسد ،نه موقعیت …هر وقت بکاری ؛شبیهِ لوبیایِ سحر آمیز ،با اولین طلوعِ آفتابِ خواستن ؛جوانه می زند …و تا آسمانِ موفقیت و توانستن ،اوج می گیرد …هرگز نا امید نباش … !!!نا امیدی ، تیشه ی بی رحمی ست ؛به جانِ ریشه ی شعور و خوشبختی ات …پس تا دیر نشده ،بذرِ جادوییِ امیدت را بکار ،و معجزه هایت را درو کن … !    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخندیو خندت مثه اون اولا نیست اینجایی اما فکرت اصلا اینجاها نیست

حتی اگه بمیرمم فکرت نمیره از سرم.. زبونت میگه برو چشمت نمیگه من نرم

من فقط میخام روی قلبت بشینه اثرم

بم نگو برو ک میدونی بیزار اع رفتنم

I wish these pains would not kill me for one day
دل من دیگه سمت دلت نمیاد تو بخند دیگه اشک به چشام نمیاد

دلبرم دلبر خونه خرابم کرد چشم شهلایش دیده پر آبم کرد😂

تویی که داری امضامو میخونی ، میشه برام دعا کنی امسال حقوق تبریز قبول شم😔💜
میرم و توبعد رفتنم دیگه دنبالم نیااا

آخه چشمات برای من نفس نمیزاره یه زندگی به من بدهکاره😍

وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه!   من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته  اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی
 یکم راه نریم یه دریا نریم  یه ساحل نریم دوتایی عشقم

میدونی دل بریدن از این همه عشق 

درست مثه مرگمه

دارم با افسردگی مبارزه میکنم ؛ میشه اذیتم نکنید ؟ با منی که همه دنیام زیر دومتر خاکِ صحبت انگیزشی نکن .
دل من دیگه سمت دلت نمیاد تو بخند دیگه اشک به چشام نمیاد

دیوانه مراب دست کی سپردی دیوانه رفتی مراباخودنبردی

وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤          یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
یه گل دادی بم دلم برات رفففف

فکر نمیکردم برا من شی اخه نداری تو کمو کسری یه چی بهت میگم درگوشی یواش خیلی کردم تلاش که برا من شی😍

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
یه بارم من تو بازی با ط همیشه یه بازندم کاش برسه من یه جا عقلم اینو اونو میکردی نگا از عمد

دخت بندر نازه والا همگی بگین ماشالا زلفای حنایی داره

|•همون بگویاسی•| goftino.com/c/xJbnEE |•••| |•••| |•••|

میدونی دل بریدن از این همه عشق  درست مثه مرگمه

حواست کجاس دلتوجاگذاشتی پیش کی

کی توروقدمن میخواس