2777
2789
عنوان

کی میاد چالش آهنگ؟؟؟ 😍💃

| مشاهده متن کامل بحث + 7303 بازدید | 1326 پست
تو خونه مامانم میذاره و باهاش میرقصه😂

اهااا🤭🤣

عضو گروه آبی💙 شروع رژیم :6 آذر. (وزن فعلی 12دی:58) *وزن شروع:61*  هدف اول:56🔒 هدف دوم52🔒 هدف سوم:50 🔒 *وزن هدف :50*🔐 من میدونم که میتونم😉💜 واسه رسیدن به هدف باید از یه جایی شروع کرد🙂🦋❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی برسه به دادم دلمو به یکی دادم 

میخوام با جایی بشینم .. یا که ازت خوابی ببینم بدون تو خالیه این شهر

دستاشو میگیری تو اوج آرامش🖤من دیگه دستاتو هیچوقت نمیخوامش..زوم میکنه رو تو .. دوربین عکاسیش..معلومه از کارات چند وقته میشناسیش:) گریه نمیکنم وقتی با اون شادی🖤برام مهم نیستی✋🏻 از چشمم افتادی💔(بعد از یک سال رابطه خیلی صمیمی با کلی خاطرات و دیوونه بازی و عشقی که همه صداشو شنیده بودن!پا روی عشق و دلم گذاشت و ترکم کرد:)خلاصه که الان خانوم خونش یکی دیگس!مادر بچه های آیندش یکی دیگس..)اما من هنوزم به خودم و زندگیم امیدوارم و از خودم اسطوره میسازم💚🌱
تو منو بد بازی دادی نمیدونی با اون چشات بد نازی داری

یک لحظه فقط ببین با چشم من

عاشق خودت میشی توام حتما

عضو گروه آبی💙 شروع رژیم :6 آذر. (وزن فعلی 12دی:58) *وزن شروع:61*  هدف اول:56🔒 هدف دوم52🔒 هدف سوم:50 🔒 *وزن هدف :50*🔐 من میدونم که میتونم😉💜 واسه رسیدن به هدف باید از یه جایی شروع کرد🙂🦋❤️
اگه ژاپنی بودی اسمت میشد جون جون جون🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نسترن هی عشق من 

حرفی بزن تورو بخدا

ابرو میندازی بالا بالا😂

امشب شبه مهتابه

حبیبم رو میخوام

حبیبم اگر خوابه 

طبیبم رو میخوام

آرزوهایی که داشتم بعد تو تو سینه میمیرن  بعد تو روزای هفته مثل جمعه خیلی دلگیرن

نگو نگو نمیام

نگو نگو نمیام 

من دلم تنگهههههههه

همینه عشققق

خوابت نمیبرهههه

من باهات قهرم ولی بی تو خب انگار با همه عالم غریبم من باهات قهرم با این که هر شبو با گریه از خواب ...

میزنه باد توی موهات

دلم میخواد صب تا شب 

فقط نگات کنم

بی احساس..دیدی گفتم ته این رابطه بن بستع

شادمهر🥺🥺🥺

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید