2777
2789
عنوان

کی میاد چالش آهنگ؟؟؟ 😍💃

| مشاهده متن کامل بحث + 7303 بازدید | 1326 پست
همینجا همینجا😂

امشو دل من هوس رطب کرده عاشق شده از عشق تو تب کرده

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا میگی کاش یادم میرفتی ولی من یادم نیست دقیقا

آهای عالیجناب عشق فرشته عذاب عشق حریف تو نمیشه این قلب بی حساب عشق

حالا نمیدونم درست گفتم! 😅😅😅

وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه!   من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته  اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی
قربون خندت برم میمیرم من واست آخر سرم هرچی جز تو بودو دور کردم از دوروبرم همه دنیا میدونن من ازت عاش ...

منم بهش کردم عادت الان چن وقته ک دوری رفتی ازپیشم بهم گفتی ک مجبوری مثه من کی میشه واست

وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤          یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
ریا نباشه مث من کم میبینی این ک با منی کم چیزی نی ولی با زبون خوش بگم بی من جایی بری بد میبینی اگ ...

کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
آهای عالیجناب عشق فرشته عذاب عشق حریف تو نمیشه این قلب بی حساب عشق

قلبت نوک قله ی قافه من ک توزندگیم هیشکی نیس چ دروغی دارم بگم اخه این همه دوری ن واسه توخوبه ن من

وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤          یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه