2777
2789
عنوان

ب نظر شما اونم نظری ب من داره

81 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها من طلاق گرفتم از پارسال ک ی وکیل گرفتم واینکه وکیله هم آشناس اما مجرده اوایل کار دادگاهم اصلا در حد همون وکیل و موکل بودم هیچ تو فکرشون نمیرفتم اما یبار مامانم اینا ی مشاوره راجبه خونه موروثی میخواستن ازشون سوال کنن من هماهنگ کردم گفتم دفتر هستین مامانم بیاد گفت بله خودتونم باهاش بیاید ازاونجا فهمیدم ک حتما نظری داره هر وقتم سوال داشتم و میتونسته تلفنی راهنمایی کنه میگفت بیا دفتر راهنماییت کنم چند بار دادگاه رفتم گفته بیا دفتر ک باهم بریم یبارم از دفترش پاشد گفت خونه میری میرسونمت ومنو رسوند بعدشم تو راه گفت اگه کیس مناسب باشه ازدواج مجدد میکنی منم گفتم ن دیگه حالا نمیدونم ک واقعا از رو آشنایی اینجوری لطف داره یا ن... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنش پایین تراز شماس؟

‏‌ انسانها همه چیو نابود میکنند، پنهان زندگی کن‌ !   ،،،،    حتی اگه فرشته هم باشی، باز هم یکی پیدا میشه که از صدای بال زدنت خوشش نمیاد   ،،،   هر کجا هدهد دانا برود کنج قفس، جغد ویرانه نشین مرشد مرغان بشود
11سال از من بزرگتره

خیلی مراقب باش هرچی میگه گوش نده ازش فاصله بگیری بیشترم راغب میشه بعد متوجه میشی واقعا واسه ازدواج میخواد یان؟

‏‌ انسانها همه چیو نابود میکنند، پنهان زندگی کن‌ !   ،،،،    حتی اگه فرشته هم باشی، باز هم یکی پیدا میشه که از صدای بال زدنت خوشش نمیاد   ،،،   هر کجا هدهد دانا برود کنج قفس، جغد ویرانه نشین مرشد مرغان بشود