2777
2789
عنوان

بچه ها کمک لطفا

14 بازدید | 19 پست

دخترم هشت سالشه، واقعا نمیدونم باهاش چی کار کنم، هر کلاسی تا حالا بردمش به یه بهانه ای وسطش ولش میکنه، یا میگه دوست ندارم، معلمش خوب نیست، از بچه های اونجا خوشم نمیاد

الانم یک ساعت گریه کرده من نمیخوام دیگه برم مدرسه، میگه دلم برات تنگ میشه،واقعا دارم دیوونه میشم از رفتاراش 

دوست داره بشینه خونه کارتون ببینه و بخوره بخوابه، میترسم افسردگی داشته باشه😞

یکی دو جا مشاور رفتیم، فقط یک سری جمله انگار حفظ بودن همونا رو میگفتن 

کسی تجربه ای داشته؟ یا راهکاری داره؟ یا مشاور کودکی که واقعا حرفه ای باشه رفته؟

تو رو خدا تبلیغ الکی نکنید کلی باید پول و هزینه کنم

که جهان رنج بزرگیست...نگارا تو بخند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای جدی؟ بعدا متوجه شدی مشکلت چی بوده عزیزم؟ تک فرزندی؟

ن تک فرزند نبودم من از بچگیم بشدت درون گرا بودم هیچ میلی ب جمع نداشتم وسواس فکریم داشتم 

جدی چجوری حرف گوش میکنید؟من لج نکنم تشنج میکنم.

شما رفتی عزیزم؟ راضی بودی؟

نه من فقط پیجشو دنبال میکنم و کلی دوره آموزشی هم داره ، من خودم برای دخترم پیش چند تا مشاور رفتم از هیچ کدوم راضی نبودم ولی درنا شریفی رو قبول دارم حرفاشو

عزیزم باید یه ذوق و شوقی تو مدرسه داشته باشه که بره مثلا دوست صمیمی یا یه معلم خوب و مهربون، براش یه ...

خدا کنه عزیزم

والله هر ترفندی بگی زدیم باز برمیگرده سر نقطه اول

ن تک فرزند نبودم من از بچگیم بشدت درون گرا بودم هیچ میلی ب جمع نداشتم وسواس فکریم داشتم 

عزیزمم

ببخش زیاد سوال میکنم

الان که بزرگتر شدی رفع شد مشکلت؟  تو اجتماع راحتی؟ یا مشاوره و .. رفتی؟

عزیزمم ببخش زیاد سوال میکنم الان که بزرگتر شدی رفع شد مشکلت؟  تو اجتماع راحتی؟ یا مشاوره و .. ...

ن رفع نشد ب مرور اضطراب اجتماعی ام گرفتم اصلا نمی‌دونستم چجوری رفتار کنم همه جا تحقیر میشدم الآنم ی دوست صمیمی ندارم اما بهترم ی آدم درون گرای جدیم مشاور هم نتونس منو عوض کنه 

ن رفع نشد ب مرور اضطراب اجتماعی ام گرفتم اصلا نمی‌دونستم چجوری رفتار کنم همه جا تحقیر میشدم الآنم ی ...

ایشالله خیر و خوبی برات پیش بیاد عزیزم

خدا کنه عزیزم والله هر ترفندی بگی زدیم باز برمیگرده سر نقطه اول

بهش بگو میخوای بی سواد بمونی؟ دوستات میرن مدرسه درس میخونن کار پیدا میکنن و پولدار میشن، لباسای خوشگل میخرن، کلی خوراکی های خوشمزه و(هر چیز که خیلی دوست داره) اونوقت تو فقط میخوای بخوابی خونه بقیه بهت بگن بیکار؟ والا ما با این افکار حسودیمون میشد بقیه برن مدرسه و ما بمونیم خونه😂😂😂

ایدالله خیر و خوبی برات پیش بیاد عزیزم

ی چیز دیگه من بعد ها ک خودم تحقیق کردم متوجه شدم اختلال اسپرگر داشتم ک پدر مادر من اصلا ازین مسائل سر در نمیوردن