2777
2789
عنوان

شاه کلید😐

172 بازدید | 10 پست

دیشب کلید تو قفل درب خونه مادر بزرگم شکست یعنی اتاق ورودی به خونه

تو سوز سرما 3ساعت پشت درب تو حیاط😐

دستا قفل کردیم پشت کمر گذاشتیم هی راه رفتیم هی نشستیم هی راه رفتیم هی نشستیم

دیگه کلید بردن قفل سازی های شهر شاید 7قفل ساز

گفتن ما نداریم گفتن خب بسازید گفتن نمیتونیم😐

یکیشون گفت من یه کلید دارم بیا ببر شاید مفید باشه دادش 30هزارتومان همون کلید رو گفتم آخه درب گاو صندوق میخوایم باز کنه واسمون یا صندوقچه اسرار جومونگ تازه کلیده خدا میدونه مال کیه و مال کِی👀😐

آوردنش باز نکرد درب اصن نرفت داخل 

درب کشیدن یه هل دادن با آچار و... دیدن اع باز شد کاش دست پاچه نمیشدیم یه هل میدادیم🙄

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟

اگه کلید تو قفل شکست

چیو بردن قفل سازی که از روش کپی بگیرن ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
اگه کلید تو قفل شکست چیو بردن قفل سازی که از روش کپی بگیرن ؟

همون کلید رو

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادمه تازه که اومده بودیم تو ساختمونمون رفتم در انباری مون رو باز کنم اشتباهی با کلیدمون در انبار واحد بغلی رو باز کردم. و چقدر جالب که کلیدمون به جفتشون می‌خورد.😐😅

خدایا وطنم، ایرانم را در آرامش و امنیت قرار بده. کاری کن مردم میهنم با هم متحد باشند و در کنار هم در صلح و صفا باشند.و هر کسی به فکر نقشه های شوم برای کشورم هست رو نابود کن. دوست داری لایک کن. دوست داشتی ریپلای کن. کلا هر کاری دوست داشتی انجام بده😊. اینجا جای تبادل نظره. دعا کن نی نی یار دلش به رحم بیاد کاربریم برای مهر ۹۷ رو بهم برگردونه.😊
اگه کلید تو قفل شکست چیو بردن قفل سازی که از روش کپی بگیرن ؟

اون تیکش که شکست در آوردن با گردنش رو بردن

اون تیکش که شکست در آوردن با گردنش رو بردن

آها ، بگو که درآوردین 😂

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
آها ، بگو که درآوردین 😂

یه ساعت طول کشید تا در اومد

انگار مو لای ماست بود🤦🏻‍♀️

الان ۳۰تومن زیاده؟؟؟

آره 

چون وقتی خوده کلید ساز نساخته باشه

و بگه مال چندین سال پیش از مشتریش به جا مونده

زیاده