من موهای پری داشتم کم کم بخاطر کم خونی و استرس تو دوران دانشجوییم ریخت خیلی موهام کم شد دیگه با گرفتن کرونا داشتم کچل میشدم هر وقت خودمو نگاه می کردم تو آینه موهای کمو میدیدم و کف سرم که داشت خالی تر میشد کلی سرچ می کردم کاملا ناامید بودم یکی از آرزوهام شده بود اینکه موهام پر شه
اره خیلی چربه اخه حنا چربی سر رو از بین میبره خودت امتحان کردی
من سرم خیلی چربه هر وقت حنا پیذاشتم کلی موهام میریخت و بعدش وز و خشک میشدن نمیدونم والا رو من که حنا اثر نداست تا حالا ۴ ۵ بار حنا گذاشتم حالا شاید برای شما موثر باشه
من چند روز پیش رفتم پی آر پی بنظرم ریزشم خیلی کم شده الان دست میزنم تو سرم یدونه مو هم کنده نمیشه خیلی ها هم دیدم از هیرفیلر نتیجه گرفتن کلا شانسیه ممکنه یکی نتیجه بگیره یکی نگیره من که فعلا راضیم حالا باید ۳ جلسه دیگه هم برم انشاالله که رویش مجدد هم داشته باشم🫠پردیس حسنی بلاگره کلا جلو سرش خالی بود رفته هیرفیلر کلی مو های کوچک درآورده ولی باید بری جای معتبر حتما تو شهرتون تحقیق کن ببین چ دکتری بهتره
من چند روز پیش رفتم پی آر پی بنظرم ریزشم خیلی کم شده الان دست میزنم تو سرم یدونه مو هم کنده نمیشه خی ...
من هم بعداز عید وقت گرفتم برم پی ارپی ببینم دکتر چی میگه بنطرم حنا تینا جرته چون من هم هر موقع گذاشتم کلی ریخت الان که شونه نیزنی یه دونه هم نمیریزه نوع ریزشت چیه
آمپول بیوتین تا۶هفته ..هفته ای یکی...وشامپوسبغ عالیه واقعا.......هردوشون عالیه من هرچی امتحان کردم فایده نداشت ....یعنی من ازاین بزارواقعا نتیجه گرفتم...شامپوسبغ روبرداری سه ماه استفاده واقعا نتیجه ش رو میبینی شقیقه هام خالی شده بود الان پرشده دراومده ...الان ۸ ماه میزنم ..واقعاامتحان کنید منم رودعاکنید
سلام گلم، خیلی متشکر که تجربه ی مفیدتون رو با بقیه به اشتراک گذاشتید، نکاتی رو که گفتین خوندم، فقط ببخشید دوتا سوال، یکی اینکه سدر باعث سفید شدن مو نمیشه؟ و اینکه گفتین جفت جوشونده، من متوجه نمیشم جفت جوشانده یعنی چی؟