2777
2789
عنوان

هر کی موهاش کمه بیاید براتون بگم چطور معجزه رویش مجدد موهامو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 371913 بازدید | 318 پست
نمیدونم واقعا مردم رو سرکار میزارین یا برای تبلیغ پیج رها میاین ولی من هم یه روز درمیون به مدت سه ما ...

پیج رها بازه که من چرا آخه برای پیج اون تبلیغ کنم بعدم‌ چی به من میرسه من فقط قصدم کمک بود الان که رفتار شما رو دیدم دیگه سعی میکنم به هیچکی کمک نکنم من اشتباه کردم عزیزم تاپیکمم حذف میکنم 

نمیدونم واقعا مردم رو سرکار میزارین یا برای تبلیغ پیج رها میاین ولی من هم یه روز درمیون به مدت سه ما ...

انقد بیکارم که میخام به بقیه کمک کنم اشتباه کردم دیگه توبه میکنم از این به بعد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف واقعا به جایی زدی عزیزم باعث شد دیگه کاملا از اینکه بخوام به کسی برای موهاش کمک کنم منصرف بشم واقعا به من چه ربطی داره 

والله من اینجوری نمیبینم نمیدونم رویش محدد ندارم‌

اینستا کلی پیج پیدا کردم که قبل و بعد دارن و با روغن تراپی موهاشون عااالی شده اگه کف سرت خشک روغن تراپی ام خوبه  البته می‌دونم آدم تا برای خودش نبینه رویشو باورش نمیشه

موهای من هم چربه موهات تا کجاته در روز چه تعداد ریزش داری 

موهام تا سوتین موهای من الآنم حجمش کمه فقط تووش خوب شده من یکساله میزنم هنوز حالا حالا ها باید بزنم

موهام تا سوتین موهای من الآنم حجمش کمه فقط تووش خوب شده من یکساله میزنم هنوز حالا حالا ها باید بزنم

ببخشید عزیزم یه سوال داشتم مورد چیه و اینکه من اینستا ندارم  چیکارکنم همینایی ک گفتی میتونم استفاده کنم اسکراب رو از عطاری میتونم بگیرم؟

منو تعلیق نکنید بخدا نمیبخشم تون😔