2777
2789

بچه ها ۲۵ سالشه ولی سر چیزای الکی قهر می کنه 

مثلا امروز داشتم با مامانم حرف می زدم نتونستم تلفنش رو جواب بدم بلافاصله پیامک دادم عذر خواهی کردم ولی ساعت ۶ بعد از ظهر گفت شب به خیر و می دونم که تا فردا قهره 

می تونم کاری کنم که ناراحتیش رو اینطوری ابراز نکنه؟ 

من از قهر کردن خیلی بدم میاد 

به نظرم سردی میاره

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تلفنش رو جواب بده

بهش گفتم نمی تونم الان جواب بدم بهت زنگ می زنم

هرچی زنگ زدم اشغال بود 

بعد که زنگ زد نتونستم جواب بدم 

و قهره 

و این نیس فقط 

سر خیلی چیزا زود قهر می کنه

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"
واقعا پیام داده شب بخیر ساعت ۶؟؟؟؟؟؟چقد رفتاراش دخترونس😐

نه گفت شب خوش تازه😂

بشین باهاش صحبت کن

راه گفتگو رو باز نمی ذاره 🙂

منم با یه خصلت دوست پسرم مشکل دارم امشب میخوام باهاش اتمام حجت کنم که درستش نکنه منو از دست میده تنه ...

دوست پسر اخر و عاقبت نداره،تمومش کنی بهتره کلا

اومدم ک با ترویج بی بند و باری مقابله کنم😠
وای خیلی این رفتار رو مخه حتما بشین باهاش جدی صحبت کن والا برعکس شده جدیدا مردا قهرقهرو شدن

یه بار جدی صحبت کردم بعدش قهر کرد

یه طوری احساس قدرت می کنه از این کار 

وقتی جواب نمی دم حس می کنه بهش بی احترامی شده

اگه نذارم قهر کنه اتفاق های بدتری میوفته 

چند سالشه؟

۲۵

دوست پسر اخر و عاقبت نداره،تمومش کنی بهتره کلا

بلاخره شوخرو باید از کوچه خاکی شروع کرد دیگه چون سنتیاش خیلی ریسکی و بی کیفیتن😐😂

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️