2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مصرف سرخود قرص آسیکلوویر یا والاسیکلوویر و قطع یهوییش خیلی خطرناکه بهتره در حد امکان پمادش رو استفاد ...

اره درسته اما یه دونش مشکلی نداره. من از دکتر پرسیده بودم گفت یه دونه آسیکلوویر ۲۵۰

اره درسته اما یه دونش مشکلی نداره. من از دکتر پرسیده بودم گفت یه دونه آسیکلوویر ۲۵۰

اون یدونه هیچ توفیقی برای تبخال نداره آسیکلوویر دو دوز داره ۲۰۰ و ۴۰۰ و اگه شروع شه باید یک ورق کامل مصرف شه یدونه به هیچ جایی نمیرسه مگه میخواد به ویروس شوک بده بترسونتش که یدونه بخوره بعد ول کنه؟برای درمانش باید کامل بخوره 

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
از این الکلای ضد عفونی دست؟؟

اگر ۹۰درصد نداری ،بله از همونها بزن ‌.. من هم چند روز پیش زدم .. تمام عمر به اشتباه آسیکلوویر میزدم و مشمول زمان میشد خوب شدن تبخال هام . الکل معجزه مبکنه .. 

اون یدونه هیچ توفیقی برای تبخال نداره آسیکلوویر دو دوز داره ۲۰۰ و ۴۰۰ و اگه شروع شه باید یک ورق کامل ...

اخه من تا حس میکنم داره میزنه یه دونه ۲۰۰ میخورم اصلا دیگه در نمیاد و خشک میشه. من فقط تجربه خودمو گفتم🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

اخه من تا حس میکنم داره میزنه یه دونه ۲۰۰ میخورم اصلا دیگه در نمیاد و خشک میشه. من فقط تجربه خودمو گ ...

نه عزیزم من داروسازم این داروهارو سرخود مصرف نکن با پماد و داروهای گیاهی رفعش کن 

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱