2777
2789
عنوان

استخر ها الان تمیزن؟

61 بازدید | 8 پست

میخوام برم ولی میگن کثیف شدن

بعضی وقت ها بجای جر و بحث فقط یه طرف مقابل نگاه میکنم و تعجب میکنم این حجم وسیع از بی عقلی و نفهمی چطور تو ی کله به این کوچیکی جا شده!" ARMYدر عمل عاشق و درحرف عاقل.. 

من تازه رفتم كثيف نى 

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان چند ساله نرفتم.چون اخرین سری داشتم تو اب راه میرفتم لای انگشتای پام پره مو شده بود.چندشم شد

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم باید بیشتر بگم دوست دارم.😔😔😔😔
تو این  هوا استخر سرده خواهرم

😅😅

بعضی وقت ها بجای جر و بحث فقط یه طرف مقابل نگاه میکنم و تعجب میکنم این حجم وسیع از بی عقلی و نفهمی چطور تو ی کله به این کوچیکی جا شده!" ARMYدر عمل عاشق و درحرف عاقل.. 
کلن استخر هر موقع بری کثیفه

بستگی به جاشم داره ولی خب

من الان چند ساله نرفتم.چون اخرین سری داشتم تو اب راه میرفتم لای انگشتای پام پره مو شده بود.چندشم شد

من دوسال پیش یه جا میرفتم خیلی تمیز و خلوت بود خونمون عوض کردیم