2777
2789

وایی انقدر دلم واسه مدرسه تنگ شده دلم میخواد پول بدم ولی دوباره برم مدرسه 🥲 خیلی ویژگی های خوب داره ، خیلی زیاد...

من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صمیمیت بین دانش آموز و کادر حرف اولو میزنه

ما داریم 😍

با اینکه منطقه ۳ (محروم )حساب میشیم و خیلی امکانات کمه ولی من خیلییی

مدرسمو دوس دارم (از رفیقامم جدام کردن ولی دوسش دارم)

زندگی را ... گر توانستی به کام یکنفر شیرین‌کنی،یاتوانستی زمین تشنه‌ای را سرخوش از باران کنی ...گر توانستی تو یک مرغ گرفتار از قفس بیرون کنی ...یا توانستی که دیوار اسارت از بنا ویران کنی ..گر توانستی به خوان رنگی‌ ات یک رهگذر مهمان کنی ...یا توانستی بدون حاجتی هم، ذکر آن یزدان کنی ...گر توانستی لباس بی ریای عاشقی، بر تن کنی ...میتوانی آن زمان فریاد انسان بودنت را بر سر هر کوی و هر برزن زنی...
علاوه بر اموزش به امور تفریحی و سلامت دانش اموز نیز اهمیت میدن!

ما برامون موزیک میذارن 😂

زندگی را ... گر توانستی به کام یکنفر شیرین‌کنی،یاتوانستی زمین تشنه‌ای را سرخوش از باران کنی ...گر توانستی تو یک مرغ گرفتار از قفس بیرون کنی ...یا توانستی که دیوار اسارت از بنا ویران کنی ..گر توانستی به خوان رنگی‌ ات یک رهگذر مهمان کنی ...یا توانستی بدون حاجتی هم، ذکر آن یزدان کنی ...گر توانستی لباس بی ریای عاشقی، بر تن کنی ...میتوانی آن زمان فریاد انسان بودنت را بر سر هر کوی و هر برزن زنی...

محیط صمیمی باشه .شخصیت و مهارت های بچه جز اولویت ها باشه نه صرفا حفظ کردن کتاب ها مهم باشه.مهارت محور باشه .روی خودسازی و شخصیت بچه ها کار بشه 

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

فکر نکنم داشته باشیم  یا خیلی کم هست مدرسه ای که معلم با روش خلاقانه بتونه به بچه ها اموزش بده و باعتث علاقه مندی شون بشه مدرسه ای که فقط به درس اهمیت نده به پرورش و رشد مهارت های اجتماعی هم توجه کنه

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
فکر نکنم داشته باشیم  یا خیلی کم هست مدرسه ای که معلم با روش خلاقانه بتونه به بچه ها اموزش بده ...

هست ولی متاسفانه کمه چون با روش آموزش پرورش همراه نیستن جلوشون گرفته میشه.مدرسه پسر من درس اولویت هفتم هست 

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
هست ولی متاسفانه کمه چون با روش آموزش پرورش همراه نیستن جلوشون گرفته میشه.مدرسه پسر من درس اولویت هف ...

اره یک سری مدارس هستن به اسم طبیعت و اینا ولی خب مدرک نمیدن 

متاسفانه اره اکثر مدارس فوکوس میکنن روی اموزش 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
ب ورزش و مهارت اموزی و ادب وتعامل اجتماعی و دین در بچها اهمیت بده

ادب و خوب اومدین والا از موقعی که پسرم مدرسه رفته  هر روز میاد میگه مامان این حرف یعنی چی اون حرف یعنی چی میمونم چی جواب بدم 😳