2777
2789
عنوان

لطفا گزارش نزنید(بیایید از گمشدگان بگیم)

| مشاهده متن کامل بحث + 5022 بازدید | 195 پست
اون طفلکو دگ احتمال دادن ک  آب برده باشه غواصم اوردن چقد رودخونه روگشتن ، گفتن احتمال دزدیده شد ...

اصلا خیلی اتفاق عجیبی بود اب که نبرده اخه باباش گفت رفت به طرف جنگل و غیب شد بنظرم کار ادمیزاد نبود😥

وای خدا چی بگم چقدر عجیب و ترسناکن داستاناتون .. مرده که از کربلا برگشت‌و خودشو کشت‌ رو‌منم شنیدم 

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سمت خونه ماهم همسایمون‌پسرش معلوم‌ذهنی و جسمی بود ی روز گم‌شد نمیدونم‌چطوری البته خودش اروم‌اروم راه میرفت‌گم شدش و‌رفت‌الان‌حدودا ۸ ساله که‌پیدا نشد و همسایمونم خواهرش ۲ساله گم شده

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه
آفرین....عجیجم...... ن این ک لیسانس دارم‌برا همین خخخخخخ...ناراحت نشیااااااا.....مرض غلط املا دارم

منم لیسانس کشاورزی دارم کارمندجهادکشاورزیم

من همانم که توغمگین بشوی میمیرد💌همسرعزیزترازجانم خوشحالم که دارمت
پدر و برادرش مرده بودن یه مادر ۷۵ ساله داشت وقتی این دخترش گم شد هرروز میومدن میبردنش پزشک قانونی و ...

چه غم انگیز🥺

در امتداد کوچه‌ پس کوچه های زندگی نوای اُمیدی است که مرا میخواند . .🌱🕊
یه فیلمی هست خارجیه اسمشو فعلا یادم نیست درمورد یه هوایپما که پرواز و فرودش کلا یک ساعت طول می‌کشه & ...

وای من عاشق این فیلم هاام 

وای فشار بیار به ذهنت یا اسمشوو یادت بیاد

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

وای من عاشق این فیلم هاام  وای فشار بیار به ذهنت یا اسمشوو یادت بیاد

عزیزم manifest 

مرا به خـآنه برگـردانید                                                         ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !!        هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥                                                                                خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :))              لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.                               
سال ۸۵ یکی از اقوام روز عاشورا بچه ی ۸ سالش گم شد، هیچ وقت پیداش نکردن میگم اون دختر خانم اصفهانی ک ...

نه هنوز حتی گفتن هر کسی پیداش کرد بهش مژدگونی خوبی میدن

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

سریاله آره؟ آخرش قشنگ تموم میشه یا نه؟

سریاله 

راستش من سه چهار قسمت بیشتر ازش ندیدم وقتشو نداشتم بعدشم کلا فراموشش کردم الان با این تاپیک یادم اومد 

مرا به خـآنه برگـردانید                                                         ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !!        هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥                                                                                خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :))              لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.