2821
2789
عنوان

بیاین حرف بزنیم

16 بازدید | 24 پست

بچه ها اگه دوست دارین بیاین از مشکلاتمون بگیم و باهم دردودل کنیم راه حل بگیم 

از خودم بگم اول من الان چند ساله پشت کنکورم و الان نه میخونم نه خوشمیگذرونم یه حالت بد فقط کارم شده خوابیدن و فیلم دیدن خسته شدم از این وضع ولی خب می‌خوام از همینجا قول بدم ب خودم ک از فردا شروع کنم ب خوندن 

۲۰ سالمه .برم ارایشگری یاد بگیرم سیاه قلم یاد بگیرم باشگاه برم و کلاس زبان این سه تارو باهم یاد بگیرم. ؟

چیز دیگه بهم پیشنهاد میدین جای اینا ؟ ب درس علاقه ندارم سعی میکنم پاس کنم تکامو دیپلم بگیرم

تا ۱۲ ام خوندم

لایک نکنننننننن لایک نکنننننننننن                مه ترسه … عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تو اگر درس خون بودی از الان شرو میکردی نه فردا خودتو گول نزن 

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍

چند ساله پشت کنکوری خب چرا نشده حتما خوب نخوندی؟

حرفه های دیگ ام یاد بگیر کنار درس خوندن 

امیدتو از دست نده لطفا تلاش کن 

لایک نکنننننننن لایک نکنننننننننن                مه ترسه … عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!
۲۰ سالمه .برم ارایشگری یاد بگیرم سیاه قلم یاد بگیرم باشگاه برم و کلاس زبان این سه تارو باهم یاد بگیر ...

بنظرم اینایی که گفتی عالی هستن اول الویتت بزار زبان و آرایشگری 

از شنبه شروع کن مشکلی نیست

این شنبه ی لعنتی😂

با شوهرم دعوا کردم،بهش گفتم خیانتکار،من با ادم خائن نمیتونم باشم😔😔اخه پشت سر خانواده م پیش این و اون و دامادامون،گله میکنه،چکار کنم،نمیتونم دیگه تحمل کنم😔😔

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
بنظرم اینایی که گفتی عالی هستن اول الویتت بزار زبان و آرایشگری 

دقیقا

چند ساله پشت کنکوری خب چرا نشده حتما خوب نخوندی؟ حرفه های دیگ ام یاد بگیر کنار درس خوندن  امی ...

امسال سال سوممه 

اره صددرصد کم کاری داشتم ک نشده اما خب شرایط هم مهمه

امسال شرایطم خیلی بهتر از قبله و پایم هم قوی تر شده

دوتا بچه دارم و ۳۳ سالمه دوتا دختر گل یکی ۲۱ ماه و یکی ۱ ماه خیلی نگرانم که از پس بزرگ‌کردنشون برمیام‌یا نه خیلی دلم‌شور جفتشونو میزنه مخصوصا بزرگه( البته کوچیکه هم تازگیا خیلی) دختر بزرگم تازگیا میزنه تو سرش ‌من میمیرم همون موقع 

دعا کن برام این روزا به خوبی بگذره 

دعا کن سلامت باشن پدر و مادرم و بچه هام 

با شوهرم دعوا کردم،بهش گفتم خیانتکار،من با ادم خائن نمیتونم باشم😔😔اخه پشت سر خانواده م پیش این و ا ...

الان اومدی اینجا از دخترای مجرد راه حل بخوای🙄 بزار بهت بگم چی میشنوی: واا چه مرد وحشتناکی برو زودتر طلاق بگیر!