2777
2789

دوستـای عزیـز،این رنگ مـو فانتـزی‌ها،اگر بخوام رنگ کنم حتماً مثـل رنگ مو معمولی‌ها قبلش باید دکلـره کرده باشم؟

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ رنگی؟ رنگ معمولی معمولا دکلره نمیخواد

یک بار قرمـز زدم راحت رنگ گرفت.حالا بخوام مثلاً نسکافه‌ای یا بلـوند بزنم حتماً دکلره لازمه؟

یک بار قرمـز زدم راحت رنگ گرفت.حالا بخوام مثلاً نسکافه‌ای یا بلـوند بزنم حتماً دکلره لازمه؟

عزیزم باید ریمو کنی بعد دکلره کنی چون این رنگا روی قرمز جواب نمیده اصلا

درست وسط زندگی نشسته‌ام..غمگین..امیدوار..خسته و ادامه دهنده..و..ادامه دهنده...
عزیزم باید ریمو کنی بعد دکلره کنی چون این رنگا روی قرمز جواب نمیده اصلا

اون قرمزا مال چند ماه پیش بود.یک ماهه همش رفت.الان رنگ نداره موهام.طبیعی بدون رنگ و دکلره،هیچی نداره موهام.

اون قرمزا مال چند ماه پیش بود.یک ماهه همش رفت.الان رنگ نداره موهام.طبیعی بدون رنگ و دکلره،هیچی نداره ...

اره میدونم میره ولی رنگم نمیگیره دیگه منم بادمجونی زدم رفت ولی بعدش رنگ نگرفت ارایشگره گفت رنگایی ک تناژ قرمز دارن باید ریمو بشن

اره میدونم میره ولی رنگم نمیگیره دیگه منم بادمجونی زدم رفت ولی بعدش رنگ نگرفت ارایشگره گفت رنگایی ک ...

خب یعنی الان روی موی کاملا طبیعی که هیچی نداره،بخوام بلوند یا نسکافه ای بذارم نمیگیره؟

خب یعنی الان روی موی کاملا طبیعی که هیچی نداره،بخوام بلوند یا نسکافه ای بذارم نمیگیره؟

یعنی مشکیه موهات الان؟

اهان فکر کردم میگی قبلا دکلره کردی و هنوز دکلرس میگیره عزیزم بزن

ممنونم خواهر خوبم.

مرسی که وقت گذاشتی.♥️💛💜💚💙

ببین ربطی به اینجا ایرانه نداره 

تو همی خارجم دختر عموهام هستن میان ویدیوکال تعریف میکنن ت مدارسشون چقد تجاوز میشه کاناداعن  اونجا

و اینکه یکی از اثباتاش اینه که نوشته  تو متن تاپیک که حالم بده چون ازم عکس پا خاسته و ازش بدم میاد ولی. ازونور نوشته توی کامنتا ینی میدونید واسه چی عکس خاسته؟

ینی خاسته از شما تا واسش توضیح بدین....

کاربری دست دونفره