2777
2789

من به هیچ عنوان اهل چشم و هم چشمی و پز و این حرفا نیستم تحت هیچ شرایطی

تا اینجا هم هر چیزی رو سعی کردم چیز خوب و قیمت مناسب بخرم

خیلی چیزها هم خودم و شوهرم خریدیم

شوهرم خونه با متراژ خوب خریده و خیلی عالی و به سلیقه من خونه رو بازسازی کرده

ابرومو جلوش میبره

بهش میگم میز تلویزیون میگه به من چه شوهرت بخره

بهش میگم صندلی کانتر میگه به من چه شوهرت بخره

از دستش خیلی خسته شدم خیلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان و بابا منم همین جور بودن

هرچی میخواستیم بخریم مامانم قیمت میگرفت بعد میگفت واااااای چقد گرون دوساعت با مرده بحث میکرد

ولی از اون طرف مث چی واسه خودش چیز میخرید حتی واسه سیسمونی ک میخواس بده خیلی چیزا نداد

نگین وظیفش نیس چرا وظیفشه وقتی همه میدن باید بده وقتی میتونه باید بده مگه من چی از بقیه کم داشتم

درست وسط زندگی نشسته‌ام..غمگین..امیدوار..خسته و ادامه دهنده..و..ادامه دهنده...

مگه از اول خریدا رو تقسیم نکردید؟ تلویزیون و میزش معمولا با داماده...

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
تلویزیون و میزش با صندلی کانتر و لوستر واسه ما هم با داماده ؟ همسرت هیچی نمییاره یعنی جز خونه ؟

همسرم خونه خریده 

بعلاوه یخچال و تلویزیون

همون کلی شده

اون بیچاره هم پدرش فوت شده با این وجود تمام تلاششو کرده

کاش رسم جهیزیه نابود شه فقط😑

همچنین سیسمونی۔من مامانم اینا سرقضیه کلی قسطو قرض دارن بدن حالا هی میگ سیسمونی چیا بگیریم لیست بده کم کم اماده کنم

ب شوهرم میگم میگ خب نمیخایم ولی یباراز ته دل نگف ن نمیخواد الکی میگه

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
همسرم خونه خریده  بعلاوه یخچال و تلویزیون همون کلی شده اون بیچاره هم پدرش فوت شده با این وجو ...

خونه که همیشه با داماده مگه خونه به نام شما کرده ؟ اما وسایل رو هر دو استفاده میکنین و یه روزی خراب میشه . ما یخچال و تلویزیون و داماد نمیده اگه اونا رو خریده واقعا دیگه یه میز تلویزیون چیه مامانت کاش بخره بحث تموم شه اما به زبون بگیر که با دلخوری پیش نمیره 

من هم نظرم با مادرت ...واقعا به خانواده ربط نداره 

منم پدرم فوت کرده وضعمون هم خوبه .ولی من جهازمو خودم خریدم ...خونه شوهرمم  بزرگ بود از اول ..خبلی چیرها هنوزم کم داربم و جاهای خونه خالی اما میخرم خودم ..واقعا نه انتظار دارم و نه هیچی