2777
2789
عنوان

بعضی مردا...

24 بازدید | 11 پست

خودمونیما بعضی مردام خیلی گناه دارن 

فک کن تمام روز کار کنی و زحمت بکشی برای خودت چیزای کمی بخری یا اصلا نخری ولی برا زنت هرخرده ریزی ک هوس کنه بخری حداقل تا جایی ک میتونی

هرچند که شادی تو دنیای مردونه ینی موفق بودن تو شغل و کار و تو دنیای زنونه ینی خرید هرچیز کوچیک و رنگی 

اما دقت کنید به شوهراتون باباهاتون یا برادرا و پسراتون اونام با چیزای ساده خوشحال میشن هرچند ک هیچ وقت نشون نمیدن اما کودک درونشون با یه نوازش سر خوشحال میشه و اروم میگیره 

بعضی وقتا فک میکنم شاید خیلیامون درامدی نداریم و نمی‌تونیم مث اونا ک برامون چیزای بزرگ و‌گرون میخرن براشون هدیه بخریم اما یادم میاد مردایی رو دیدم که با یه تفنگ اسباب بازی ک دست بچه ها دیدن چقد ذوق کردن

با یه پیامِ(چقد به داشتنت و بودنت افتخار میکنم _چقد خوشحالم ک تو زندگی من اومدی) خوشحال میشن

بعضی مردا خیلی گناه دارن خیلی مهربونن فقط ما زنا باید اون بچه ی کوچولو رو از درونشون بکشیم بیرون 

همونقد ک ما انتظار محبت داریم از اونا اوناهم گاهی همین انتظارو دارن 

کی گفته مرده که باید محبت کنه در واقع اون زنه ک باید محبتو به این کودک بی تجربه یاد بده و حامیش باشه

@hayon  

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به بابام احترام گذاشتم ولی اون باز به کارای سلطه گریش ادامه داد.رفت کفشمو انداخت سطل اشغال که چرا پاهات معلومه توش.رفته بودیم دکتر  گفت چرا میرید دکتر الهی سرطان بگیرید که خونه نیستین برام غذایی که گفتمو بپزید  !!لاک زده بودم گفت حتما خرابی !!و از این دست دل شکوندنا و دخالتا 

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
بله درسته ولی نه همیشه و الزاما بعضی آقایون برای خودشون پس اندازی پنهان دارن و مثلا یهو میرن ی چیز ...

بله درسته ولی متاسفانه اکثر مردای این دورو زمونه کثیف شدن..بنظرم فقط بفکر خودتون باشین دلتون برا هیچکس نسوزه مخصوصا مردا

من بابام خیلی در حقمون فداکاری کرده 

میگفت اون موقع که از طرف اداره میرفتم ماموریت تو راه برای

ناهار میخواستم برم ی چیزی بخورم 

یاد شماها میفتادم 

میگفتم من بچهام الان نیست من چجوری غذا بخورم 

یا همیشه 

برا خودش هیچی نمیخره 

گوشی ها جدید برا ما میخره 

گوشی کهنه مارو میبره 

هروقت میریم مسافرت یا خرید فقط در حد ی زیرپوش براش میخریم اصلا هیچی نمیگه 

خدا همه ی پدرا زحمتکشو حفظ کنه

(فاطمه‌ هستم) برای خوشبختی من و علی💍، رونق شغلمون سلامتی خودمون و خانواده هامون یه صلوات میفرستی؟😍 1403/03/03 به آرزوم میرسم چون لیاقتشو دارم🌝🌱🌿 نوکر حضرت زهرام هروقت زندگی بهتون سخت شد بگین یا زهرا تنهاتون نمیزاره ❤️ اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک ❤️ خدایا شکرت🤲 برای هرچیز خوبی که تو زندگی م دارم، خدایاشکرت 🤲 برای سلامتی، برای علی م ، برای خانوادم ، برای همه چی🌻. 
من بابام خیلی در حقمون فداکاری کرده  میگفت اون موقع که از طرف اداره میرفتم ماموریت تو راه برای ...

خدا حفظشون کنه ان شاالله همیشه سالم و سلامت باشن

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم...