2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوری دختراش نمیرن به بابا بگن😶😶

چون دختر بزرگش رو تشویق کرده دوس پسر بگیره.که اون نگه اینم نگه.و پدرشون رو از چشم بچه ها انداخته

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم باید بیشتر بگم دوست دارم.😔😔😔😔

مستاجر مامان منم خیانت میکرد طفلی مرده دوجا میرفت سرکار بدون جمعه بدون تعطیلی فقط بتونه خرجشونو برسونه زنه مرد میورد خونه اونم پیش دختر۱۰ساله و پسر ۶ساله ش

هربارم آدمای متفاوت مامانم دیگه نتونست تحمل کنه مرده که خونه بود رفت دم درشون گفت این کیه اونم گفت پسرخاله م گفت آدم پیش پسرخاله اینجوری لختی میگرده گفت خالی کنید برید

بعدم به شوهرش یه اشاره داد مرده داشت گریه میکرد جمع کردن رفتن خونه بابای پسره بچه هارو ازش گرفت طلاق داد رفت از دهات زن گرفت

اره هر کاری میتونی بگو اون بچه ها گناه دارند سن بلوغ هر چند دیر هم شده 

ایشالله که بتونم.

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم باید بیشتر بگم دوست دارم.😔😔😔😔
شوهره خیلی خانومشو دوس داره فکرنکنم باور کنه حتی

به نظر من اصلا خودتو درگیر نکن 

همش بعدا سر تو خالی میشه 

ممکنه به خودتم تهمت بزنن با اینکه بی‌گناهی آبروت بره

این ماجراها شوخی بردار نیس

از تو گوشی خالت بردار با ی خط ناشناس یا تلفن عمومی بش زنگ بزن بگو  نفهمن کار تو بوده دردسر شه

اره اینم میشه.

انشالله سرشبه سنگ بخوره 

🤣🤣🤣🤣یه اقایی تو منطقه ما هست زنای اینجوری رو میبره قاشق داغ میزاره اونجاشون.وایییی هر دفه که خبرش میاد نادر برده کلی میخندم🤣🤣🤣🤣🤣