2777
2789

من خودم خیلی دختره معتقدی هستم تو مجردیمم خیلی نمازم ب موقعه بود بعد ازدواج تک و توک میخوندم ماه رمضونا میخونم گاهی دلم برای خدا تنگ میشه میخونم ولی اراده ندارم ول میکنم

چشم انتظار...بیبی چک مثبتم آرزوس😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا خیلی میخونم دعاهای شکرگزاری از خدا هم میخونم، ۴ساله بچه میخام از خدا ۴ بار آیوآی کردم سره اولی نماز میخوندم با کلی دعا مثبت شد ولی سقط شد الان میخام انتقال جنین بدم همه میگن نماز بخون خدا جوابتو بده وقتی میدونم بازم ول میکنم روم نمیشه بخونم

چشم انتظار...بیبی چک مثبتم آرزوس😔

نماز خوندن برای شنیده شدن صدا نیست مگه خدا دوره که یه راهی برای شنیده شدن لازم داشته باشیم

خدا در برابر اینهمه نعمت فقط از بندش عبد بودن خواسته و قدم اول عبد خدا شدن نماز هست

نماز دریچه ورود به تکامل انسانه اگر کسی ب دنبال تکامل باشه قطعا متوجه حرفم میشه

دعا خیلی میخونم دعاهای شکرگزاری از خدا هم میخونم، ۴ساله بچه میخام از خدا ۴ بار آیوآی کردم سره اولی ن ...

عزیزم اذانو ک گفتن ب این فکر کن داری میری سر قرار با خالق مهربانت.ان شاءالله صلاحت همونی باشه ک دلت میخواد

لطفا کاربر آقا پیام ندن و ریپلای و لایک نکنن.ممنون

عزیزم نماز رو برای رضای خدا وانجام دستور امر خدا انجام بده نه برای بدست اوردن چیز خاصی ولی در مورد اجابت دعا خدا صدای کفارو هم میشنوه پس ناامید نباش دعا یا نذری بکن که بدلت افتاده شاید خدا این بار بشنوه مخصوصا نذر برای سلامتی امام زمان و امام حسین برای بیشتریا زودتر جواب میده امیدت به خدا باشه