2777
2789

من فقط به مامان بابام گفته بودم و شوهرم.

همینکه به جاریم گفتم زحمتشو کشید دستش درد نکنه از بی بی سی زودتر پخش کرد .تو همون ان تی گفتن جنسیت رو دیگه.۳ ماهگی.

اگه عقل داشتم تا لحظه اخر نه بارداریمو میگفتم نه جنسیتو.

مثل جاری بزرگترم تا لحطه زایمان گفت بچم یا دختره یا پسره دیگه

همه تاپیکام یاد آور روزای تلخم بود امضامم ازون بدتر.لغو کاربری کردم تا از نو شروع کنم.کاربر ۹۵ هستم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فردا میرم انومالی همه فهمیدن قراره برم گفتن جنسیتشو بگو 

عزیزم بسلامتی انشالله قبل انومالی برای جنسیت نرفتین  به من ان تی احتمال داد خیلی دوست دارم زودتر بفهمم 

منم همون 12هفتگی گفت احتمال 80درصد پسره منم دقیق همینو گفتم 😁😁دیگه 18هفتگی بازم پرسیدن گفتم پسره&n ...

یعنی تا یجایی تشخیص میدن که چنددرصددختر یا پسره ؟

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

همون تو سونو به همه میگم و مامانم و مادرشوهرم زحمت پخش کردن تو دو ساعت😆

به طور اتفاقی با اینجا آشنا شدم و اوایل سال 97خواننده بودم.تیر 97عضو شدم و لغو زدم و همچنان خواننده بودم.دی 97عضو بودم تا شهرویور 99که نمیدونم چرا ترکیدم و الان در خدمتتونم.خانم آقامون هستم.اگر تاپیک زدم دلداریم بدین و هی مخالفت نکنین آفرین.و در آخر عاشق دخترمم و ی دنیا امیدواری و حال خوب.
من فقط به مامان بابام گفته بودم و شوهرم. همینکه به جاریم گفتم زحمتشو کشید دستش درد نکنه از بی بی سی ...

دقیقا من جاریم اصلا جنسیت بچه هاش نمیگه برا من ک فهمید نیم ساعت نشده خبرشو داد به بقیه

اره  چرا باید بقیه بدونن؟

چه جالب....منم همین نظررودارم اما همیشه فکرمیکردم زشته ونمیدونستم چیکارکنم.....الان که خیلی ها تواین تاپیک گفتن فهمیدم زشت نیست

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
دقیقا من جاریم اصلا جنسیت بچه هاش نمیگه برا من ک فهمید نیم ساعت نشده خبرشو داد به بقیه

جنسیت نی نی اتون با حدسی که تو ان تی زدن یکی بود؟برای من ۱۳ هفته احتمال ۸۰ درصدی داده

یا جواد الائمه ادرکنی
چه جالب....منم همین نظررودارم اما همیشه فکرمیکردم زشته ونمیدونستم چیکارکنم.....الان که خیلی ها تواین ...

اگ نمیخای بگی کلا به هیچکس نگو چون کافیه یه نفر بفهمه فوری دهن بقیه میزاره

سادگی از خودمونه خواهر.

یاد بگیر دیگه ازین به بعد نگی.حتی بارداریتم تا زمانیکه شکمت معلوم نشده نگو بنظرم.

همه تاپیکام یاد آور روزای تلخم بود امضامم ازون بدتر.لغو کاربری کردم تا از نو شروع کنم.کاربر ۹۵ هستم.

هر وقت بپرسن 

راسش دیدم کسایی ک هی میگن معلوم نیس و حالا چه فرقی داره و اینا ولی پشتشونم حرفه 

همه میگن انگار میخواییم بخوریم بچشو یا چمدونم انگار بچه پادشاهه ک مخفی میکنه😀 از این حرفا

البته راسش تاحالا من خودم از کسی نپرسیدم

ولی چه اشکالی داره بدونن خیلیا ذوق دارن من واسه هر حامله ای ک ببینم ذوق دارم همش میگم الهی سالم باشه 

سلام میشه واسم یه صلوات بفرسین به نیت خونه دار شدن و سلامتی فرزندانم منم برای شما میفرستم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اگ نمیخای بگی کلا به هیچکس نگو چون کافیه یه نفر بفهمه فوری دهن بقیه میزاره

نه به هیچ کس نمیگم به هیچ کس👊

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه