2777
2789
عنوان

از چه چیز های مهون داری بدتون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 115 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهمون خیلی دوست دارم

قدمشون روی چشم دیر نیان فقط خیییییییییییلی بدم میاد ازین حرکت 

حتی اگر بچه ی شلوغ داشته باشه هم ناراحت نمیشم میگم یه روزه دیگه همیشه نمیاد که 

ولی دیر بیان هی مجبور شی غذا رو گرم نگه داری نصف برنج نه دیگ بشع

من تنها مهمونی ک دیگه بیرونش کردم یکی از اقوام شوهرم بود فردای عروسی از مراسم پاگشا تا ۲ ماه خونمون موند و من دیگه بعد از ۲ ماه بیرونش کردم 😐

لایک نکن زن ، کامنت بده کامنت خوبه
باز خوبه چند روز نمیمونن خونه تون خوش به حالت

چرا بعضیاشون یه شبم موندن. نه خودم استراحت داشتم نه سماورم😒

خدایا عشق❤️شادی😄آرامش🩶 برای همه..من و همسر🥰...عزیزانم...دختر خوشگلم تو دلی نازم زندگیمونو با اومدنت قشنگتر کردی🥰
من تنها مهمونی ک دیگه بیرونش کردم یکی از اقوام شوهرم بود فردای عروسی از مراسم پاگشا تا ۲ ماه خونمون ...

چطور بیرونش کردی چی بهش گفتی؟لابد مادر شوهرت بود😐 اخه کسی دیگه رو نمیتونم تصور کنم دوماه بمونه

عاشق مهمونم و با هیچ چیزش مشکل ندارم زندگیمم اونقدر ارزش نداره که به خاطرش خون به جیگر مهمونم کنم و ...

کاش فقط بحث وسیله بود گلم،میان تخم دعوا پخش میکنن میرن با حرفاشون کاراشون،هر چقدر هم بی محل کنی دفعه بعد بدتر میشه

چطور بیرونش کردی چی بهش گفتی؟لابد مادر شوهرت بود😐 اخه کسی دیگه رو نمیتونم تصور کنم دوماه بمونه

نه خواهر شوهر مجرد سن دارم .

دیگ من بعد از ۲ ماه طاقت نیاوردم لباسامو جم کررم رفتم ب شوهرمم گفتم ک من دیگ نمیتونم تحمل کنم این وضعو اگر منو میخای خاهرتو بیرون کن 

اونم گفته بود ک داری زندگیجو بهم‌میزنی چرا نمیری خونه خودتون چرا اینجایی و اینا اونم رف 

فک کن در حدی بود ک فامیلای شوهرم زنگ میزدن میگفتن بیا برو خونتون بیچاره عروس و داماد تنها باشن ولی ایشون ب رو خودش نمیورد نه خودش ن خانوادش .خلاصه بدترین روزهای زندگیمو برام رقم زد 😒

لایک نکن زن ، کامنت بده کامنت خوبه