2777
2789
عنوان

از چه چیز های مهون داری بدتون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 115 پست
بنطر من هر کسی با ادمای هم تیپ خودش رفت و امد کنه . مثلا من اصلا ادم تعارفی نیستم ادمای تعارفی میان ...

خب حالا ی بار میان خونتون ولی بعضی ها میگن از دستشویی استفاده نکن و یااینکه لیوانو کجا بذارن و تویزی و کثیفی بعد مهمونی .

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا اصلأ باهاشون راحت نیستم. 😜😜😜

بهتر ، نه میان ، نه میری .

اعصابت هم راحته .

عید نوروز هم رفت و آمد ندارید ؟

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

من کلا عاشق مهمونی رفتن و مهمونی دادنم. بیشترم دوست دارم مهمون بیاد خونم انرژی مثبت میگیرم از مهمون داری

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
اینکه هرنفر یه قلیون دستشون باشه😂

اینو منو موافقم 😂

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱

مهمونایی که چایی زیاد میخورن....یکی نیست بگه بخدا یکم انصاف داشته باشید..یه روز انقد چایی نخورید نمیمیرید.از اول تا آخر بخاطر چارتا استکان هی پای ظرفشویی باید باشیم ..از یه روز قبلشم که برا تمیز کاری و غذا پشت سینک بودیم..هی میشورم دوباره شوهرم استکان میاره هی میشورم میبینم دوباره چایی میخوان..شوهرمم هی میگه زشته چای بریز ببرم اینا چایی زیاد میخورن. 

با این جور مهمون به خدا تا آخر شب کمرم نصف میشه. عذابه

خدایا عشق❤️شادی😄آرامش🩶 برای همه..من و همسر🥰...عزیزانم...دختر خوشگلم تو دلی نازم زندگیمونو با اومدنت قشنگتر کردی🥰
ازین ک از دستشویی خونم استفاده میکنن☹

واااای اره😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡

بدم نمياد كلا

دوست دارم مهموني دادن و رفتنو

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ازاینکه سرخود خودشونو دعوت میکنن 🤦🏻‍♀️

ازاینکه توهمه جای خونه سرک مئکشن 🤦🏻‍♀️

ازاینکه ازادم لباس راحت میخان 🤦🏻‍♀️

ازاینکه ادکلن وعطر روی میز میزنن 🤦🏻‍♀️

ازائنکه مسائل شخصیشونو دعواشونو بخان توخونه من حل کنن 🤦🏻‍♀️

ازاینکه شب تا ساعت دوسه بشینن نرن و بی ملاحضه باشن ک انگار ن انگار ادم صب میخاد بره سرکار 🤦🏻‍♀️🤐

اجازه نده هیچ کس پاشو رو رویاهات بزاره 🌿 ناشنوا باش وقتی که__ به آرزوهات میگن محال🌼💜 شاد باش و بخند :) بزار بفهمن قوی تراز دیروزی ⁦( ◜‿◝ )♡⁩  هرچی طوفان زندگیت بزرگتر باشه رنگین کمون بعدش قشنگ تره☁️🌈  چرا عاشق خدا نباشم ؟! وقتی که گفت تو ستاره خلقت منی 💛🌟✨ زندگی مثل بادکنک میمونه اگه رهاش نکنی هیچوقت نمیفهمی تا کجا میتونه اوج بگیره 🤍💚🍃 اگه رفتی سراغ آرزوهات 💫 و شکست خوردی ، اگه قلبت شکست ، اگه کم اوردی ، اگه اگه اگه هزارتا اگه دیگه هیچوقت نامید نشو مطمئن باش تومیتونی انجامش بدی چون پشت تمام ارزهات خدا ایستاده ☁️💙 وخدایی که دراین نزدیکی ایست وخدایی که به شدت کافیست 💜🌼 « آمیدوارم لحظات خوبی کنار شما مهربونا داشته باشم به دنیای رنگی رنگی 🌈 من خوش اومدید »  ( لطفا همو دوست داشته باشیم تا دنیا جای قشنگ تری بشه)⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩ دی ماهی ام 🥶🌨️⛄