2777
2789

دوستم همیشه حجابشو رعایت میکرد و خیلی به خدا و اماما علاقه داشت سنمون پایین تر بود فامیلیشو مسخره میکردیم از بس که یبس بودا😐😂 میگف فامیلی من به اماما ربط داره وقتی مخففش میکنید کلمه خوبی نیست و قهر میکرد کلا از اولش مثه بچه کوچیکا بود امروز دیدمش و رفتم پیشش یکم با هم حرف زدیم شروع کرد که میگن خیلی تو فازای منفی هستی من خودم خانوادمو میپیچونم با پسرا و دخترا میرم بیرون برای ... حالا تو بگو با چند نفر بودی و از این حرفا حقیقتا منم شاخ دراوردم با تعجب نگاش میکردم همینطور که حرف میزد من خجالت میکشیدم و دعا میکردم یکی بیاد دنبالم فقط زودتر برم خونه 😑دوستانی که با حجاب هستن من قصد توهین نداشتم یا اینکه بخوام دعوا راه بندازم فقط منظورم اینه یه نفر توی چند سال چقد میتونه این همه تغییر کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه دوست این مدلی دارم

فقط به اجبار خانواده چادریه

ولی دور از چشمشون نه چادر سرش میکنه نه اعتقادی به حتی بهشت و جهنم و... داره

البته از ۱۰۰ تا چادری ای که تاحاا دیدم این فقط اینطوری بوده

وگرنه اکثرشون آدم حسابی و یه رنگ و باشخصیتن

بنظرم ربطی ب عقیده و حجاب نداره ،آدمیزاد ذهنش ک منعطف باشه تغییر می کنه

میدونم بعضیا تو سایت هستن که ببینن چه حرفی بقیه میزنن بپرن بشون بگن توهین کردی ولی واقعا این یکی برام عجیب بود بعد چند سال به جا اینکه یه حرف خوب بزنه از هر.زه گیاش تعریف میکرد

شما طرز فکرت مثل چندسال قبلته؟

ادما با توجه ب شرایطی ک توش قرار دارن یا علاقه مندیاشون و سطح سواد و فرهنگ و.... تصمیم میگیرن و ذهنیتا تغییر میکنه

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
الان چند سالشه؟یه دورانی هیجانات دینی اوج پیدا میکنه دوباره فروکش میکنه بعدش متعادل میشه

سنش زیر ۱۸ولی بخاطر اشنایی که از قبل داشتیم گاهی اوقات با هم حرف میزدیم و دوست بودیم ولی نه خیلی صمیمی اون موقه که من اینو دیدم فک کنم ۴سال پیش بود