2821
2789

مامان من تومور مغزی داره

هیچ توانایی نداره . حموم سرویس دکتر بردن راه رفتن حتی نمیتونه راحت بشینه حافظه شم کلا از دست داده

ما بچه ها خودمون بهشون می‌رسیم

من باردارم و دانشجو 

خواهرم بچه کوچیک داره.داداشم ۱۷ سالشه و کنکور داره برادر بزرگم هم کلا قید کارشو زده

ما دلمون نمیاد پرستار بگیریم همه کاراش با خودمونه 

چند نفر تا حالا گفتن پرستار بگیرید ولی مگه میشه مادرم و تو این اوضاع بسپریم ب پرستار 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اشکالی نداره که عزیزم پرستار بگیرین خودتونم کنار مادرتون باشید 

🖤بنام خداوند رنگین کمان🌈                                                      ❤مرا خیال تو💕 بی خیال عالم کرد ...❤                                                ....هرجای دنیایی دلم🛫اونجاست ....

اگه خودم نت نم برسم میگیرم اما اگه خودم بتونم میمونه پرستارم‌میگیرم ک کمک باشه

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

نوبتی پرستاری کنید...خدا شفاشون بده

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

من نمیکنم پرستار مثل خودم دلسوز مادرم نیست ترجیح میدم خودم پیشش باشم چون صد درصد از لحاظ روحی اون مادر فرق بچه اش و پرستار رو میفهمه

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

به نظرم پرستار براتون میتونه خیلیم خوب باشه. خودتونم مدام بهشون سر بزنین.وقتی شما اینقدر به فکرشون هستین. چه اشکالی داره یکم از بار رو پرستار برداره. 

برای حاجتم یه صلوات مهمونم کن. ممنون
به نظرم پرستار براتون میتونه خیلیم خوب باشه. خودتونم مدام بهشون سر بزنین.وقتی شما اینقدر به فکرشون ه ...

پرستار نمیتونه که مامانم و ببره سرویس و خیلی کارای شخصی شو کنه 

بخدا همه حرف منه مگه پرستار مثل ما میتونه باشه

حرفتون درسته ولی وقتی ماه بارداریتون بالا رفت و بعد که بچه بدنیا اومد دیگه نمیتونید کاری برای مادرتون انجام بدین.

منم مادرم بیکار شدن و تا زمان فوتشون ازشون خودم پرستاری کردم ولی من مجرد بودم 

مادرتون خوب بوده مادر من بقدری ب ما بدی کرده ک همسرم هم اجازه نمیده کاری براش کنم 

اره مادر من خیلی خیلی خوب بوده اصلا یادم نمیاد که کسی رو ناراحت کرده باشه

حتی جاری هاش و خواهرشوهرهاشم تند تند سر می‌زنند و پیگیر هستند