2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

76 بازدید | 23 پست

ی ماهه رفتم دکتر بخاطر دردزمان پریودی، سونو دادم نشون داد تنبلی تخمدان، اما پریودیم منظمه خیلی، فقط درد داشتم، اضافه وزنم ندارم پنجاه سه کیلو ام،  قد158.. اندامم خیلی باریک و ظریفه😐🥲چرا تنبلی دارم🙁مجرد هم هستم، فقط جوش میزدم، دکتر قرص اسلاکتون داده، اینبار که پریود شدم هیچچچچ دردی نداشتم، خیلی راحت بودم،،،، کسی اینطوری بوده؟ درمان میشه🥺🥺

به خاطر سبک زندگی غلطه 

اگه سبک زندگیت درست بشه اوکی میشه ولی خب بازم نترس من خودم دارم الان دومی باردارم

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو تنبلی فقط باید اصلاح کنی سبک زندگیتو خورد و خوراک و اصن از بیخ و بن.....

منم پارسال فهمیدم تنبلی دارم با ی درد وحشتناک نگاهی ب تایپیکام بندازی میفهمی 

بهم قرص ال دی داد 

چن وقت پیش ک رفتم دکتر سونو دادم خوب نبود هنوز کامل

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ...🪐
با همون تنبلی باردار شدی؟

آره تنبلی داشتم دفعه اول که آمپول زدم باردار شدم دفعه دوم هم همینطوری باردار شدم

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
نگفتpco هستی؟؟ ژنش نداری اگه اضافه وزن نداری شاید ژنش داری مادر خواهر عمه خاله ندارن؟؟ 

همه که اضافه وزن ندارن منم تنبلی دارم ولی اندامم متناسبه

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
این روزا ۹۰ درصد دارن تنبلی.بخاطر فست فود و عذاهای کنسروی و کم تحرکیه. مهم نیس خوب میشه

اره دقیقا، خیلی سوسیس و کالباس و غذاهای چرب میخورم، الان دیگه کم کردم🥲

تو تنبلی فقط باید اصلاح کنی سبک زندگیتو خورد و خوراک و اصن از بیخ و بن..... منم پارسال فهمیدم تنبلی ...

اره منم تو پریودی درد داشتم که رفتم دکتر، سونو که دادم تنبلی بود، این ماه که قرص خوردم اصلااااااا کوچیکترین دردی نداشتم تو پریودی،،،  چند جلسه نیازه دکتر رفت؟ 🥲، نزدیک عروسیمم هست🥲🥲🥲