2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین ی سوال بپرسم

51 بازدید | 20 پست

برای یکی از دوستام میخوام گفت تاپیک بزنم بگید بهش بگم

خودش گفته منو همسرم مخالفیم حریم خصوصیمونو بزاریم جلو اینو اون ببینن همسرشم گفتن اصلا نمیزارم همچین کاری کنن میزنم تو دهنشون اگ چیزی گفتن(( شب عروسی دستمال خونیو میگم))

بعد میگه فرداش مثلا بزرگا مثلا زنمو عمه داماد اومدن گفتن عروس خانوم اینجوری حالت خوبه بدنبود ک😐😂 یا دستمال خواستن چی بگه بهشون دهنشون بسته بشه ب نظرتون هیج چیزی ب مغزش نمیاد😂زبون درازه ها ولی نمی دونه اینو چی بگه 

±و زندگی بعد از هر فنجان چای شکوفه می‌دهد . .☕😌🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرش ب مادرش بگه این مسخره بازیارو انجام نمیدیم.مادرش ب فک فامیلشون منتقل میکنه

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
تو عقد رابطه کامل داشته داشته یعنی؟ 

وا خب داشته باشه چیه مگ همسرشه غریبه نیست ک ولی خب باید حواسش باشه باردار نشه 

±و زندگی بعد از هر فنجان چای شکوفه می‌دهد . .☕😌🌿

بگه عمه جان تمایل دارم اول دستمال خودتون ببینم خجالتم بریزه، بعد ماله خودم نشونت بدم. قبلش با نامزدش بره گواهی بگیره چون ظاهرا خیلی طر فکر قدیمی دارن اون خانواده تا بعد ها با این خانم جنگ روانی درست نکنن، تورو خدا حمله نکنید به من، من هم مخالف شدید این رسم ها هستم اما چون سالها زندگی مشترک داشتم و دیدم با اینکه زن قوی هستم چقدر شکستم، می خوام راهنماییتون کنم تا آسیب نبینید. یا حداقل دکتر زنان برید جلو همسرتون تایید کنه. مردها بعد ازدواج گاهی میرن تو تیم طرف مقابل