2777
2789

بچه ها من هفته نه بارداری هستم، تو آزمایش فهمیدم که کم کاری دارم، ۹.۹ هست عددش. تحقیق کردم تو گوگل نوشته بود که تیروئید کم کار باعث کندذهنی بچه میشه. الان قرص میخورم ولی می‌خوام بدونم کسی تجربه‌ای داره؟ تو همین دو ماه هم ممکنه از لحاظ ذهنی و مغزی اتفاقی افتاده باشه برای جنین؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من الان هفته هست هستم و تازه فهمیدم و از نگرانی دارم میمیرم،مال من ۷.۲ هست و دوروزه دارم لووکسین ۵۰ میخورم و فردا میرم پیش دکتر غدد،شما چیکار کردین؟من اگه دکتر غدد بگه ممکنه برای بچه مشکلی به لحاظ ذهنی پیش اومده باشه میرم سقط میکنم😭😭😭تو سی و نه سالگی اولین بچه مو‌حامله شدم 😭

عزیزم من الان هفته هست هستم و تازه فهمیدم و از نگرانی دارم میمیرم،مال من ۷.۲ هست و دوروزه دارم لووکس ...

من بعد از یک ماه قرص که خوردم نرمال شد و دکترم گفت جای نگرانی نیست و زود فهمیدیم. شما هم هشت هفته فهمیدی اوکیه، اصلا استرس نداشته باش که اون بدتره. فقط همچنان قرصو میخورم و کنترل شده و تحت نظر هستم و چند وقت یه بار تست میدم. الان هفته‌ی بیست و سه هستم و تا الان دو تا غربالگری‌ها اوکی بوده

من بعد از یک ماه قرص که خوردم نرمال شد و دکترم گفت جای نگرانی نیست و زود فهمیدیم. شما هم هشت هفته فه ...

خداروشکر،ممنونم که جواب دادین،انقدر تو نت چیزای ترسناک خوندم این چند روز که داغون شدم،شما هفته نه فهمیدی و دکتر گفته اوکیه پس برای منم اوکیه استرس نداشته باشم،ممنونم عزیزم❤️

خداروشکر،ممنونم که جواب دادین،انقدر تو نت چیزای ترسناک خوندم این چند روز که داغون شدم،شما هفته نه فه ...

آره عزیزم، اصلا استرس نداشته باش و فقط قرصاتو منظم بخور. حتما دکترت بهت گفته ولی محض اطمینان میگم که وقتی قرصاتو میخوری خیلی مهمه که نیم ساعت بعدش هیچچی نخوری. اگه بخوری تاثیر قرص از بین میره

آره عزیزم، اصلا استرس نداشته باش و فقط قرصاتو منظم بخور. حتما دکترت بهت گفته ولی محض اطمینان میگم که ...

مرسی عزیزم❤️،آره دکتر گفت یک یا تا دوساعت بعد قرص چیزی نخور،دیگه منم شش و نیم پا میشم قرصمو میخورم دوباره می‌خوابم تا هشت.