2777
2789

صبحانه و ناهار متوسط به پایین و شام سالاد یا چند تا خرما+نیم ساعت پیاده روی،یه ربع حلقه،یه ربع رقص(کلا یه ساعت فعالیت فیزیکی)+مصرف روزانه زنجبیل دارچین و سرکه سیب 

البته بگم تیروئیدم کم کاره ولی با قرص کنترلش کردم

🥺🥺🥺🥺🥺

خدایا من و خانوادمو لحظه ای با حال خودمون رها نکن⁦❤️⁩💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب عنوان دختری ک سرخود 30کیلو وزن کم کرد  باید بگم بعله جواب میده ولی اگ جای شامت ک خرما بودو س ...

عه چجوری

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
میخوای لاغر بشی ناهارتو حذف کن ،شام کامل بخور و زود بخور 

نه بابا یهه عالمههههه عوارض داره

ببین فقط یه نصیحت از من داشته باش 

به هیچ وجه وعده های غذایی تو حذف نکن 

هم صبحانه هم ناهار هم شام رو داشته باش در غیر اون صورت به شدت برات باعث عوارض میشه 

از کارشناس یا متخصص تغذیه میتونی برنامه بگیری یا از برنامه کرفس کالری مواد غذایی رو در بیاری 

موثر ترین چیزی که برای من باعث کاهش وزن زیاد شد فعالیت بدنی و ورزش بود 

من هم استخر میرفتم هم دو سانس پشت سر هم باشگاه کلاس داشتم رفتنی و برگشتنی هم از خونه به باشگاه و بلعکس نیم ساعت پیاده روی داشتم 

نتیجه شد ده کیلو کاهش وزن در ماه

اصلا عوارض نداره  ،در طب اسلامی حذف ناهار مفید هم هست

فکر کنم طب سنتی شما با ما فرق داره  

اصلا عوارض نداره  ،در طب اسلامی حذف ناهار مفید هم هست

عزیزم بنظرم بهتره از متخصص تغذیه که بیشتر از ۱۴ سال درس خونده مشورت بگیرن و طبق اصول وزن کم کنن🌸

عوارض این کار ها هم الان معلوم نمیشه بعد چندسال مشخص میشه 

مثل خود من که با این کارا کلی آسیب زدم به بدنم