به منم برای کیست قرص ال دی داد، پریودم خیلییی شدید و درناک شد اون ماه و لخته های بزرگ ازم خارج میشد. بدترین پریود عمرم بود. دفعه بعد که سونو کرد گفت کیستا از بین رفتن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من قبل ازدواج زایددرد پری نداشتم الان چندساله ازد کردم تقریبادوساله ک موقع پری خیلی دل دردوکمردردمیش ...
شاید بخاطر عفونت باشه شاید کیست گرفتین یه سونو برین منم قبلا موقع پریودیام اصلا دردی نداشتم اما الان از وقتی کیست گرفتم خیلی درد دارم به طوری ک تا ۴ روز از زیر پتو تکون نمیتونم بخورم
اخه روکین خون رو کم میکنه چیزی نیست وقتی قرصایی مثل روکین ال دی خورده میشه سیکل قاعدگی تغیی & ...
روکین بهتره یا ال دی؟من ماه قبل ال دی خوردم این ماه روکین دکتر بهم داد خوردم....اره بیشتر سمت چپم ک کیست داره درد دارم میدونم واسه کیسته ...باشه عزیزم حتما میگیرم مرسی
شاید بخاطر عفونت باشه شاید کیست گرفتین یه سونو برین منم قبلا موقع پریودیام اصلا دردی نداشتم اما الان ...
پاپ اسمیردادم مشکل نداشتم ماه پیش باردارشدم توتخمدان راستم سونو کیست دیدالبته بچه سقط شد الان باید قرص بخورم یعنی بخاطراون کیسته؟من قرص ال دی قبلامیخوردم تیروییدم بالارفت قطعشکردم