2777
2789

به منم برای کیست قرص ال دی داد، پریودم خیلییی شدید و درناک شد اون ماه و لخته های بزرگ ازم خارج میشد. بدترین پریود عمرم بود. دفعه بعد که سونو کرد گفت کیستا از بین رفتن

لایک نکن لطفا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرصت رو عوض کن  ولی رکین جلوی خون رو میگیره نمیدونم شما چرا !!! ممکنه کیستت ترکیده باشه&n ...

وای جدا؟من امروز روز چهارمم و همیشه دیگ الان کم بود الانم زیاده دل دردم انگار همون دل درد روز اوله ...پاهام از کم خونی دیگ داره درد میکنه

به منم برای کیست قرص ال دی داد، پریودم خیلییی شدید و درناک شد اون ماه و لخته های بزرگ ازم خارج میشد. ...

منم خیلی درد دارم اما لخته خیلی نیس ولی خون تیرس و شدید میترسم بمیرم اینقد خون ازم رفت تو دوروز ده تا نوار گزاشتم 

وای جدا؟من امروز روز چهارمم و همیشه دیگ الان کم بود الانم زیاده دل دردم انگار همون دل درد روز اوله . ...

اخه روکین خون رو کم میکنه

چیزی نیست وقتی قرصایی مثل روکین ال دی خورده میشه سیکل قاعدگی تغیی  میکنه یهو دیدی تو روز پنجم درد روز اول رو داشتی 

برای کم خونی اسید فولیک ۱بگیر بخور 

من قبل ازدواج زایددرد پری نداشتم الان چندساله ازد کردم تقریبادوساله ک موقع پری خیلی دل دردوکمردردمیش ...

شاید بخاطر عفونت باشه شاید کیست گرفتین یه سونو برین منم قبلا موقع پریودیام اصلا دردی نداشتم اما الان از وقتی کیست گرفتم خیلی درد دارم به طوری ک تا ۴ روز از زیر پتو تکون نمیتونم بخورم

منم خیلی درد دارم اما لخته خیلی نیس ولی خون تیرس و شدید میترسم بمیرم اینقد خون ازم رفت تو دوروز ده ت ...

پس حتما زنگ بزن به دکترت یا برو مطبش، بگو اورژانسیه نوبت میدن. اگرم نبود یه دکتر دیگه برو.

برای من تیره نبود، یه روزم بود این دفع لخته و خونریزی شدیدش

لایک نکن لطفا
اخه روکین خون رو کم میکنه  چیزی نیست وقتی قرصایی مثل روکین ال دی خورده میشه سیکل قاعدگی تغیی & ...

روکین بهتره یا ال دی؟من ماه قبل ال دی خوردم این ماه روکین  دکتر بهم داد خوردم....اره بیشتر سمت چپم ک کیست داره درد دارم میدونم واسه کیسته ...باشه عزیزم حتما میگیرم مرسی

پس حتما زنگ بزن به دکترت یا برو مطبش، بگو اورژانسیه نوبت میدن. اگرم نبود یه دکتر دیگه برو. برای من ...

نه من ۴ روزه 😑تمام خون بدنم رفت بخدا اره میرم عصر دکتر حتما

شاید بخاطر عفونت باشه شاید کیست گرفتین یه سونو برین منم قبلا موقع پریودیام اصلا دردی نداشتم اما الان ...

پاپ اسمیردادم مشکل نداشتم ماه پیش باردارشدم توتخمدان راستم سونو کیست دیدالبته بچه سقط شد الان باید قرص بخورم یعنی بخاطراون کیسته؟من قرص ال دی قبلامیخوردم تیروییدم بالارفت قطعش‌کردم

پاپ اسمیردادم مشکل نداشتم ماه پیش باردارشدم توتخمدان راستم سونو کیست دیدالبته بچه سقط شد الان باید ق ...

والا من ک از وقتی یکم چاق شدم کیست اوردم و پریودام درد ناک شد هنوزم مجردم نمیدونم والا شما بنظرم برو دکتر سر خود نخور قرص