2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه لم چرا ناراحت بشم  پسرم اوتیسم هست

پسر جاریم اوتیسم داره پوشکش نمیکنن باهاش خیلی کارکردن جیششو میگه چندسالشه بچتون ؟

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 

انقدر ننویسین خدا بهت رحم کنه.

بچه فقط مشکل پیدا کرده همین، روزانه هزاران نفر با بیماریهای مختلف زندگی میکنن، بعضی از این بیماریها حتی مادام العمره. مثل ام اس، مشکلات ژنتیکی ، دیابت و ...

هرکسی بنوعی کشتی زندگیش با امواج متلاطم روزگار در حرکته، انشالله عاقبت هممون خیر باشه و به ساحل امن برسیم. 

استارتر خداقوت، خدا به خودت و فرزندت و همسرت سلامتی و طول عمر بده

❤️🍓❤️🍓❤️🍓❤️

🌾یه خانم دهه شصتی ام🌾

نه لم چرا ناراحت بشم  پسرم اوتیسم هست

خداشفابده 

بچه اول سندروم داون بودتوآخرین لحظه ای اجازه سقط میدادن تشخیص دادن یعنی اگه یه هفته دیرترمیفهمیدم بایدنگهمیداشتم الان بعضی وقتهابچه های اونجوری رومیبینم میگم خداروشکرفهمیدم مشکل داره میگم من دراون حدصبرندارم بتونم بهش برسم کم میارم

خداشفابده  بچه اول سندروم داون بودتوآخرین لحظه ای اجازه سقط میدادن تشخیص دادن یعنی اگه یه هفته ...

بخدا کارخوبی کردی که سقطش کردی بچه مریض هم خودش رو عذاب میده هم خانوادش انشالله خدا یه بچه سالم هم به شما عطا کنه

خدایا خودت کمک کن