2777
2789
عنوان

عفونت انگلی واژن(تریکومونا)

5427 بازدید | 18 پست

۵ماهه عفونت انگلی گرفتم وخوب  نمیشم کسی راهکاری داره؟مترونیدازول وتینیدازول وازیترومایسین وکلیندامایسین وداکسی سایکلین وژل واژینال این انتی بیوتیک هابه علاوه لاکتوفم ولاکتواژمصرف کردم تاثیری نداشته .ضمناهمسرمم دارومصرف کرده ونزدیکی نداشتم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برای عفونت انگلی تریکومونو‌ باید شیاف واژینال مترونیدازول و شیاف واژینال کلیندامایسین رو‌۱ شب در میان استفاده کنی 

قرص داکسی سایکلین شبی ۱عدد و فلوکونازول ۱۵۰‌هفنه ۱ عدد 

لاکتوفم اینا برای بعد درمانه نباید استفاده میکردی 

اب زیاد بخوز 

اب میوه 

چای سبز اینا زیاد بخور 

توروخدا بهم بگو شما خوب شدی؟ چیکار کردی اخر . من الان همینجوریم صدتا دارو خوردم هیچ الان دکتر تازه ت ...

من تریکومونانبودتمام پزشکان اشتباه تشخیص دادن یه نوع عفونت ادراری بود 

من تریکومونانبودتمام پزشکان اشتباه تشخیص دادن یه نوع عفونت ادراری بود 

چه نوع عفونت ادراری؟؟ یعنی با یه آزمایش ساده ادرار معلوم شد عفونت اداری دارین؟ یا خاص بود؟ اگه آزمایش خاصیه تا برم بدم 

چه نوع عفونت ادراری؟؟ یعنی با یه آزمایش ساده ادرار معلوم شد عفونت اداری دارین؟ یا خاص بود؟ اگه آزمای ...

سلام من هم عفونت سبز دارم سفیده روی دستمال کاغذی سبزه برای شما هم همین طوره خوب نمی شم بو هم نداره