2777
2789
عنوان

پنج گرم طلا چی میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2212 بازدید | 82 پست
یادم رفت بگم، من هم مثل شما طلایی دارم که خوشم نمیاد روی فروش اون هم حساب کردم. آدم تنش سالم باشه به ...

اره بابا🥰🥰🥰

ان شاالله تا کمتر از یکماه دیگه با دل خوش دستبند دستته🥰

من کلا اصلا طلاهم دوست نداشتم😂 النگو ها و سینه ریزمو بزور دادم شوهرم فروخت

نمیدونم چ ربطی داره😅ولی بعد زایمانم علاقه مند شدم به طلا

هی میگم بخر😂

ولی بازم زیاد برام مهم نیست

اگه یهو بزنه به سرم بجاش میرم همزن کاسه دار برمیدارم😐تا این حد😅🤦🏻‍♀️

کاربر سال ۹۸ /متولد ۸٠/پسر کوچولوی نازم عشقمه😍/ یه دخمل تو راهی ام داریم😍
عزیزم اجرت ساخت ها خیلی متفاوتن یه جوری قیمت میدی انگار اجرت ساخت همه نوع طلا یکیه😂

درست میگی  یکی نیس  النگو بحرینی دستمزدش نسبت به اون یکی النگو ساده ها زیاده بخاطر همینم موقع فروش تفاوتش زیاده

خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من کلا تک نگین دوست داشتم نمیدونم چرا اینو انتخاب کردم عکسش رو بالا گذاشتم اتفاقا فکر نکنم شو ...

بخاطر زیباییش نمیگم

بالاخره اون انگشتر نماد شروع یه اتفاق قشنگ تو زندگیه بنظرم باید هرجور شده حفظ بشه

ثابت نیست که دقیق آدم قسمت بده طلا ۱۵۰۰ حالا شما بسته به انتخاب طلاق اجرت مباد روش  دستبند میخ ...

ااره رفتم گرفتم

۱۹۶٠ حساب کرد، ۶ گرم شد

اره میخواستم مثلا بیرون و مهمونی و اینا دستم باشه

مثلا النگویی محکم و خوب بود

ولی قیمتش بالا بود

یکی گرفتم خیلی دوسش دارم

ولی مثلا مناسب مهمونیه حساسه

کاربر سال ۹۸ /متولد ۸٠/پسر کوچولوی نازم عشقمه😍/ یه دخمل تو راهی ام داریم😍