2777
2789
عنوان

خیلی شکاکم لطفا کمکم کنید😔

667 بازدید | 38 پست

من توگذشته شوهرم چندتا چیزدیدم که اعتمادمو ازبین برده حالا هروقت میره سرکار فکرای بدمیکنم میگم یعنی الان کجاس چی میکنه امشب زنگ زدم بهش دیر جواب دادگفتم چرا دیر ج دادی گفت الان شنیدم من عصبی شدم شک کردم قطع کردم بحثمون شد من سر گذشتش خیلی زجر میکشم چیکارکنم گذشته ی همسرمو فراموش کنم.قبل من دخترعموشو هم میخواسته اونم با یه تیپ و قیافه ی افتضاح هروقت میان خونمون خیلی حرص میخورم که جلوچشممونه چیکارکنم من😭😭😔😔💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط خودتو واس اینجیزا حرص نده و پیر نکن همین

پس فردا کلی درد و مرض میگیری

ول کن 

ی گور بابای همه بگو و از زندگیت لذت ببر 

واس کسی ک نمرده پیش پیش عذا نگیر

حالا بعد ک چیزی دیدی اونووقت غذا بگیر

به خودت اجازه بده ك شاد باشي🧚🏻‍♀️🧠🏡                     تو لياقتشو داري⛱🎈🧸
همچین گفتی گذشته گفتم بدبخت چیکار کرده

گذشتش فقط این نیست مجردیاش رابطه جنسی داشته😔با کلی دختر بوده باهاشون هروز بیرون بوده ولی بامن هیچ بیرون نمیره الان ۵ ماهه بیرون نرفتیم پیش خودم نیگم یعنی در حداوناهم نشدم؟چرا پس بااونا میرفت با من نه چرا هروز ب اونا پیام میداد زنگ میزد ب من ن😔

چیشد باشما ازدواج کرد؟ یعنی با دخترعموم ازدواج نکرد؟ عزیزم باهاشون رفت و آمد نکن خلاص اینجوری اذیت ه ...

نمیشه باهاشون رفت و امد نکنم منو مادرشوهرم تو یه طبقه زندگی میکنیم بخاطراین با دخترعموش ازدواج نکرد که وضعش بد بود از گشتن و تیپ منظورمه

گذشتش فقط این نیست مجردیاش رابطه جنسی داشته😔با کلی دختر بوده باهاشون هروز بیرون بوده ولی بامن هیچ ب ...

همه اینا که گفتی تقریباً طبیعیه ذهن خودت رو درگیر نکن

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
نمیشه باهاشون رفت و امد نکنم منو مادرشوهرم تو یه طبقه زندگی میکنیم بخاطراین با دخترعموش ازدواج نکرد ...

اووو دخترعمو هم میاد و میره اونجا. ما سال درسال مگ تو مراسمی جایی دخترعمو خودمو ببینم. اون تلفن زدن و بیرون رفتم و رابطه های دوران مجردی خیلی فرق داره باالان که متاهل و متعهدشده عزیزم 

گذشتش فقط این نیست مجردیاش رابطه جنسی داشته😔با کلی دختر بوده باهاشون هروز بیرون بوده ولی بامن هیچ ب ...

دیگه زنشی سعی کن باهاش خوب باشی جذبش کنی نه اینکه به اینچیزا فکر کنی.کاری کن جذبش کنی نه دورش کارایی که دوست داررو بکن.زندگیتو نپاشون مثبت فکر کن شاد باش

مجردی همسرت ربطی به متاهلیش نداره .خیلیا مجردی اونطورن ولی بعد ازدواج تمومه دیگه

خدایا رهایم نکن😔

😔😔😔امیدوارم بتونم ولی اخه چجوری خدایا😭

زندگیت ازبین می‌ره اونوقت دیگه دیره دشمن شاد نکن خودتو‌ نذار همین فامیلای شوهرت تو دلشون جشن بگیرند با شوهرت خوب باش محبت کن شیطونو لعنت کن بذار زندگی برات شیرین بشه