2777
2789
عنوان

مامانا بیاییم پوشک گرفتن

23 بازدید | 22 پست

مامانا آجری‌تون میگین و اینکه دختر دارین یا پسر چندوقتگی گرفتین فهمشون رسید پسر من دوسال یازده ماهشه ولی هنوز نمیفهمه

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا سه سال و نیمی هم  وقت داره  اضطراب بهش نده

اصن تو دسشویی تمرکز نداره فقط فکر بیرونه 

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼
پسر منم دو سال و سه ماهشه منم لایک کنین

پسرا میگن تنبل ترن

داستان خیلی اثر گذاره  انیمیشن کوکو ملون قسمت از پوشک گرفتن جایزه هم عالیه

مورد سه رو امتحان کردم ولی بی فایده بود 

پسرا میگن تنبل ترن

من پسرمو تو دو سال و نه ماهگی شروع کردم تا یک ماه طول کشید که تسلط پیدا کنه و خیلی اذیت شدم  تا سه سال و یک ماهه هم بود از پی پیش میترسید اما الان خوبه پنج سالشه تو خواب عمیق هم جیش داشته باشه پا میشه جیش می‌کنه خودشو می‌شوره بعد میخابه فقط الان مشکلم اینه که با شلوار نمیره جیش کامل درمیاره

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
بزار بقیه بشن مادر نمونه  تمام حرفشون همینا دیگه ولشون کن

اومدم دوماه پیش بگیرم بچه انگار افسردگی گرف خیلی گریه کردم  زجر کشیدم بچم اونطور میدیدم گوشه گیر دگ پوشک کردم باباش گف چهار پنج ماهی ولش کن تا از یادش بره بعد دوباره ببین چطوره

من پسرمو تو دو سال و نه ماهگی شروع کردم تا یک ماه طول کشید که تسلط پیدا کنه و خیلی اذیت شدم  تا ...

ولش کن بابا مکه چی میشه اونم کم کم میفهمه