2789
عنوان

بیاین بریم حرم ❤️❤️

41 بازدید | 7 پست

https://ninisite.co/discussion/topic/9716208/بیاین-بریم-حرم-امام-رضا?page=2

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

دوستای مهربونم بیاین این تاپیک عکس گذاشتم فردا هم میرم حرم هرحاجتی دارین بگین 😍😍

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم خیلی خیلی عالیه

ما هر سال روضه های خونگی مادربزرگ مرحومم رو ادامه میدی🖤

دیروز هم روزه داشتیم، چای و قند و نقل و خرما دادیم، آخر مجلس هم کیک و بیسکوییت تو سبد گذاشتین که مهمونا بردارن... مسئله مالی برامون مطرح نیست، مسئله اینه که ما اگر با تشریفات زیاد این مجالس رو برگزار کنیم داریم ظلم میکنیم در حق کسایی که دلشون با مجلس معصومین هست و دوست دارن میزبان باشن ولی دستشون تنگه💔

اگر روزی شروع کردید این کار قشنگ رو، لطفا تا حد امکان ساده برگزار کنید

اگر ان‌شاالله اوضاع مالی بهتر شد، به جای زرق و برق دادن به هییت، سعی کنید سادگی هیئت رو حفط کنید و مبلغ اضافی رو صرف کارایی مثل جهیزیه نیازمندا، کرایه خونه عقب مونده آدم باآبرو، درمان بیمار مستحق، لوازم تحصیل بچه های یتیم یا چیزایی مثل این بکنید

قطعا بین اهالی روضه کسایی پیدا میشن که تو این راه بیشتر کمک کنن بهتون🌸

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
عزیزم خیلی خیلی عالیه ما هر سال روضه های خونگی مادربزرگ مرحومم رو ادامه میدی🖤 دیروز هم ر ...

قربونت بشم چشم ممنونتم ♥️