2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا

تاپیک های چندسال پیش رو میبینم یه انرژی خاص میکیرم، همه باهم مهربون و موضوعات همه آموزنده 

نمیدونم چرا این سه چهارسال کلا همه چیز بهم ریخته 

الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡

منم اومدم امشب اینجا یکم حالم عوض بشه بدتر شدم😕

♡لادا هستم 🌱♡  《یک دختر بور و چشم رنگی👱》 •♡•من خسته نیستم خود خستگیم•♡• {مامان کافی☕(coffee)🐶🐾} 《خب اول بگم که من گاهی وقتها که سوالی از من پرسیده میشه نمیتونم به راحتی جواب بدم یا اطلاعات کامل و ... بدم چون نام کاربریم اسم واقعیمه و این اسم کمه و من شناسایی میشم و از وقتی که اومدم سایت فهمیدم خیلیها اسم من و اصلا حتی یکبار هم نشنیدن ، تا الان بارها شناسایی شدم و چون کاربریم و دوست دارم نمیخوام کاربری جدید بزنم در مواقعی که بیکار بودم میومدم سایت و نمیدونستم نمیشه نام کاربری و تغییر داد و خب فکر نمیکردم از اطرافیانم کسی تو سایت باشه ولی خب بعضی ها گذری داشتن به سایت و من شناسایی شدم متاسفانه پس لطفا درک کنید و هجوم نیارید بهم که چرا جواب نمیدی یا یه چیزه دیگه میگی😑 به هرحال ممنون از درکتون🍒😊》

این روزا نفس کشیدنم غمناکه  شما میگی تاپیک

نزدیک چند ماهه تو خونواده خودمونم همش مسائلی پیش میاد ک هممون گرفتار شدیم.انگار طلسم شدیم.چند روز پیش سر یه مسئله پیش پا افتاده کمونده بود بابام خواهرمو بکشه...بابایی ک یه محله سرش قسم میخورن

من امشب کلا حالم خرابه 

باشوهرم دعواکردیم کلی بهم فحاشی کرد

اومدم اینجا روحیم عوض بشه سه تا تاپیک دیدم یکی از یکی دلگیرتر بیشتر حالم خراب شد از شدت اعصابم الان کلا همه فکم دردمیکنه

الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡
دنیا خیلی غمگین شده  زندگی همه پر از غصه اس غصه هر کی یه مدلیه

هر صبح که بیدار میشم ناخودآگاه نگرانم.اول زنگ میزنم به مامانم ببینم همه حالشون خوبه؟اتفاق بد جدیدی نیوفتاده باشه😥

وای فقط کافیه وارد اینستا و اینا شم چنان دلم میگیره

کشته شده ها رو میبینم جیگرم مسوزه 

حالم بده خیلی 😭

گل میخرم واست 🥀خودم برات پرپر میکنم ، سر مزارت                 ❤️‍🩹❤️‍🩹😭😭😭