2777
2789
عنوان

کسانی که از مودم سر در میارن

72 بازدید | 14 پست

از صبح وصل نیست فقط دوتا چراغش روشنه یکی علامت وای فای یدونم علامت روشنش مخابراتم گفت از اینور مشکلی نیست روشن خاموش وریست هم کردم فایده نداره چرا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چراغ ارسال و دریافت داده روشنه؟ تنظیماتش به حالت اولیه برنگشته که بخاد باز راه اندازی بشه؟

دوستت دارم، چون وقتی خیلی جوون بودم و خام...تو بهم توجه کردی...بدون اینکه تظاهر کنی...تو درهایی به روی تموم چیزایی که دوست دارم رو گشودی! 
چراغ ارسال و دریافت داده روشنه؟ تنظیماتش به حالت اولیه برنگشته که بخاد باز راه اندازی بشه؟

فقط چراغ داده روشن علامت وای فای با چراغ روشن .نه  چند دقیقه پیش خاموش کردم از صبح نه تغییر ندادیم

مارکش چیه؟ گارانتی نداره؟ مثلا مودم دی لینک، شرکت گارانتی ش شرکت ایزی هست. ما هنوزم ایراد پیدا میکنه ...

صبح ببینم جعبش چی داره موقع خرید گفتن گارانتی داره ولی خوب حدوده ۱۷ ماهه خریدیم 

فقط چراغ داده روشن علامت وای فای با چراغ روشن .نه  چند دقیقه پیش خاموش کردم از صبح نه تغییر ندا ...

اخه بعضی مودم ها میبینی بعد یه ریستارت بیعلت تنظیماتش برمیگرده حالت اولیه  اگه چراغ دیتا روشنه دیگه نباید مشکلی باشه حجم داری؟

دوستت دارم، چون وقتی خیلی جوون بودم و خام...تو بهم توجه کردی...بدون اینکه تظاهر کنی...تو درهایی به روی تموم چیزایی که دوست دارم رو گشودی! 
اخه بعضی مودم ها میبینی بعد یه ریستارت بیعلت تنظیماتش برمیگرده حالت اولیه   اگه چراغ دیتا روشن ...

بله حجم دارم مخابرات هم زنگ زدم همون گفتن اتصالات رو چک کنید 

صبح ببینم جعبش چی داره موقع خرید گفتن گارانتی داره ولی خوب حدوده ۱۷ ماهه خریدیم 

اشکالی نداره حتی اگر گارانتی ش هم تموم شده ببرین همون شرکت. هر جایی مطمئن نیست. بعدم اینکه این دوستمون درست میگن. شاید تنظیماتش پاک شده. اسم و مدل مودم رو توی اینترنت سرچ کنین. معمولا روش تنظیم همه شون توی نت هست. شاید درست بشه. 

بیست نت همون مخابرات سرویس اینترنت خوبی نداره استارتر چرا چیز دیگه استفاده نمیکنی عزیز؟