2777
2789
عنوان

میشه بیای باهام حرف بزنی

39 بازدید | 18 پست

چرا وقتی میدونم دارم از یه رابطه سمی میام بیرون نمیتونم راحت فراموش کنم؟ 

چهار سال زندگی مشترک تموم شد... 

دارم حرص میخورم از اینکه چرا از اول نزاشت صمیمی بشیم؟ چرا هیچ وقت هوامو نداشت؟ چرا سعی میکرد حسادت منو برانگیخته کنه؟ چرا اولویت اولش نبودم و همش خانوادش رو مهم تر میدونست؟ 

چرا بهم میگفت تو زندگی خودتو بکن من زندگی خودمو

وقتی نامزد بودیم خیلی دوستم داشت میگفت از سرش زیادم حتی درد و دل میکرد. خیلی ناراحتم که چرا بین منو خانوادش با سیاست فاصله انداخت تا باهم اوکی نشیم و چرا کار به جایی رسید که بگه دوست دارم طلاق بدی بری... 

دلم شکسته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا آرامش بده به قلبت🥲🤍

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

مهمه چرا؟

از یه رابطه اومدی بیرون هر چند تا مدت ها درد و رنج اون همراهت هستن اما تو اون درد و رنج ها رو همراهی نکن

جواب همه ی چراها بودن یا نبودنش فرقی نداره 

به دنیای جدبذ فک کن

به روزای جدید

خودتو‌ اسیر گذشته نکن

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست

😔

منم بعد از ۶ سال دارم تمامش میکنم

با اینکه میدونست اشتباه کرده ولی اصلا تلاش نکرد چیزی رو درست کنه باخودم میگم چطور میتونست اینقدر ادای عاشقا رودربیاره درحالیکه تلاش نکرد زندگیمونو دوباره بسازه

مهمه چرا؟ از یه رابطه اومدی بیرون هر چند تا مدت ها درد و رنج اون همراهت هستن اما تو اون درد و رنج ه ...

میدونم میخوام به آینده فکر کنم اما این سوال های بی جواب ولم نمیکنن

میدونم میخوام به آینده فکر کنم اما این سوال های بی جواب ولم نمیکنن

خب البته که شرایط سختی داری

اما تو‌سپال هارو ول کن

اصن فرض کن الان به جواب همه ی سؤالاتت رسیدی 

چی میشه؟

هیچ تغییری در کار جهان نمیشه 

خودتو‌ رها کن

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
به جوابش میرسیدم راحت تر پرونده این رابطه برام بسته میشد

هر جوالی دوباره یهذسوال تولید میکنه

هر جوالی دوباره یهذسوال تولید میکنه

درست میگید واقعا. نباید برام مهم باشه ولی چرا دروغ بگم دلمون هنوز باهم بود ولی قضیه لج و لجبازی شد واسه همین سختمه راحت فراموش کنم