2777
2789
عنوان

نامزدم قهر کرده چجوری آشتی کنیم

284 بازدید | 22 پست

چجوری   با شوهر  نامزدتون  آشتی   میکنید

البته مقصر  خودشه  خیلی  قده   ریده  به اعصابم 

حالا هم  جوابمو نمیده  

چجوری  آشتی  میکنید با نامزد  هاتون 

بنظرتون  بهش  شب بخیر بگم؟

میرم  لباس نازک تنگ کوتاه میپوشم هی رژه میرم توخونه.بعد خودش میاد میگه غلط کردم

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گفتگوی با آرامش 

مشکلات نباید سرپوش روشون گذاشت باید حل کرد با منطق و آرامش . از الان عادت کنین از هم معذرت خواهی کنین بخاطر اشتباهتون و تکرار نکنین و برای جبران ی هدیه برای اون یکی بخرین .

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

هموووون نمیان بگن سیاست هاشونو گ

من خودمم بلد نیستما و فهمیدم برای رابطه باید سیاست داشت و افراط و تفریط باعث میشه سردتر شن یا پر روتر

غر زدن و دعوا کردن و شک های الکی باعث میشه سرد شن

یا محبت زیاد و منت کشیدن و مثل مادر بودنیم پر رو شون‌میکنه

کاش بلد بودیم چیکار کنیم 

اول اینکه ببین مشکل چیه برای چی این مشکل پیش اومده یک قرار بزار یجا آروم خیلی منطقی آروم صحبت کنی تا به نتیجه برسی نه اینکه تو کوتاهی بیای نه به یک نتیجه منطقی برسین 

اگر الان هعی عذرخواهی کنی  بابت چیزی که مقصر نیستی فردا اگر خودشم مقصر باشه جلو نمیاد همیشه انتظار داره تو کوتاه بیای 

زندگی درد قشنگیست که جریان داد ...

اخه اون همیشه منو مقصر میدونه

عزیزم هنوز نامزدین خیلی راه دارین تا همو بشناسین و بتونین با تفاوت های هم کنار بیاین و بشه تفاهم . اینم بهت بگم ۹۹ درصد مردای ایرانی یاد نگرفتن با زنشون چجوری رفتار کنن یحور حس رقابت و دشمنی دارن . بهش یاد بده . برید مشاوره . سعی نکنین همو تغییر بدین همون خوری ک هستین همو قبول کنین . مهم ترین رکن زندگی مشترک ارامشه حتا مهم تر از عشق 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

عزیزم هنوز نامزدین خیلی راه دارین تا همو بشناسین و بتونین با تفاوت های هم کنار بیاین و بشه تفاهم . ا ...

هر وقت  به  یه اختلاف   کوچیک میخوریم اسم طلاقو میاره  وسط 

بچه هم نیس۳۸ ساله  ولی انگار یه بچه اس  ک  بلد نیس  یه زندگیو بچرخونه

اول اینکه ببین مشکل چیه برای چی این مشکل پیش اومده یک قرار بزار یجا آروم خیلی منطقی آروم صحبت کنی تا ...

نمیخام  عذر خواهی کنم  فقط نمیدونم   بهش شب بخیر بگم یا نه