2777
2789
عنوان

خانم های عزیزی که قرص جلوگیری مصرف میکنن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تری فازیک.سه رنگ

اعع منم همینو میخورم حتماااا جلوگیری داشته باش من ی هفته نخوردم مهمان داشتم گفتم برنامه نداریم چرا قرص بخورم الکی...حامله شدم 😐الان چ باشه شوهر چ نباشه میخورم ،🤣🤣

[QUOTE=259951342]دوستان یه سوال. تا چند روز قبل از موعد پریودی تخمکها فعالن؟[/QUOTدوهفته

منظورم قبل از پریودیه ها نه بعدش.مثلا ده روز موندخ به پریودی جلوگیری نداشته باشی احتمال بارداری هست؟

بابا درست حسابی پیشگیری کن طبیعی چیه عزیزم.من تو ماه هایی که فاصله میدم کاندوم استفاده میکنم

آره راست میگی. من ی روز فقط بعد پریودم رابطه محافظت نشده داشتم.ممکننه باردار بشم؟

یکیو میشناسم ۶ ساله داره میخوره...بازم بچه دار میشن ...فقط قرص منو عصبی میکنه و پرخاشگر

من چند تا دونه خوردم تنبلی تخمدان گرفتم 

پریودیم در حد چند تا قطره بود 

عصبی شدنمم که بماند 

دیگه نخوردم 

جوان زحادثه ای صد سال پیر میشود گاهی....