2777
2789
عنوان

بچم قلبش نمیزنه گفتن باید سقط شه 😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1158 بازدید | 106 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علتش معلوم نشد؟ الان بچه داری؟

قبل دوتا سقطم ی پسر دارم ک ۱۱سالشه 

بعد دوتا سقط کردم 

مشکلم انعقاد  خونه  الان دکتر برام امپول انوکسا نوشته

روزی یکی میزنم 

خواهرای عزیز اگه کسی شیرخشک اضافه داره کمکم کنه ممنونم 
٦ماهگي سقط كردين؟!

خب آره دیگه قلب بچم نزد دیگه

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅
از من ۶ ماه بود کشیدم دردتون خیلی سخته بمیرم برات

من از خدا خواستم این بچه رو نگه داره دوبار چله گرفتم نمیدونم حکمتش چیه دارم دق میکنم 

خدایا هیچ مادری با داغ بچش امتحان نکن حتی اگه اون بچه رو مادر نتونسته بغل بگیره این امضا رو میزارم به یاد لیامم که هیچوقت نتونستم بغل بگیرمش 😢

عزیزم خدا بهت صبر بده بزودی باردار شی . خواهر من ۲۹ هفته سونو وزن رفت گفتن دوهفته است مرده . بعد دکتر گفت بدنت ضعیفه قبل بارداری حتما آزمایش بده تو آزمایشات فهمید مشکل غلظت خون داره بچه خفه شده نتونسته بسادگی از جفت تغذیه کنه خون باید رقیق می‌بود الان دوتا بچه داره از اول تا آخر بارداری آمپول انوکسپارین زد 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
برو سونو گرافی بیرون بیمارستان احتمال خطا دارا برو سونو گرافی خوب

بیرون رفتم 

خدایا هیچ مادری با داغ بچش امتحان نکن حتی اگه اون بچه رو مادر نتونسته بغل بگیره این امضا رو میزارم به یاد لیامم که هیچوقت نتونستم بغل بگیرمش 😢

اتفاقیه که هیچ کس نمیتونه کمکت کنه

فقط گذشت زمان 

می تونه آرومت کنه یکم 

منم دقیقا همین طور شد

همه چی اوکی بود 

۱۸ هفته میخواستم برم براسونوگرافی 

که هفته قبلش فهمیدیم قلبش ایست کرده 

خدایا شکررررت واسه همه نعمت هات🌷

منم وقتی غربالگری رفتم گف باید سقط کنی چون بطن چپ قلبش رشد نکرده بود اما می تپید تکوناشو حس میکردم اما سقط کردمش قلبم درد گرف هنوز ک هنوز با تاپیک شما گریم گرف آرزو میکنم هیچ مادری بچشو سقط نکنه 😭😔😔💔

من از خدا خواستم این بچه رو نگه داره دوبار چله گرفتم نمیدونم حکمتش چیه دارم دق میکنم 

درد بدیه خیلی بد خدا صبرت بده خواهری

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅