2777
2789
عنوان

بچم قلبش نمیزنه گفتن باید سقط شه 😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1158 بازدید | 106 پست
کاش پیشت بودم و بغلت میکردم فقط 🫂

کاشکی حتی مادرم کنارم نیست

خدایا هیچ مادری با داغ بچش امتحان نکن حتی اگه اون بچه رو مادر نتونسته بغل بگیره این امضا رو میزارم به یاد لیامم که هیچوقت نتونستم بغل بگیرمش 😢
دارم دیونه میشم جواب غربالگریم خوب نبود حتی سلفری رفتم گفت همه چی خوبه نمیدونم چرا اینجور شد 

دوست من اینطوری شد گفتن بچه تو شکمش فوت شده جای دیگه رفت سونو گفتن بچه زنده ست  

الان پسرش کلاس سومه 

لطفا قبل هر کاری برو سونوگرافی بیرون بیمارستان و سونگرافی خوب شهرتون برو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر❤ منم بچه م قلب نداشت میترسم باردار شم

گلم قبل بارداریت تحت نظر باش ازمایش بده تا علت سقطو

بدونی تا دارو بده دکتر 

نترس ایشالله ک بسلامتی باردار بشی 

منم وقتی تامیک سقط میبینم میترسم 

خواهرای عزیز اگه کسی شیرخشک اضافه داره کمکم کنه ممنونم 
کاشکی حتی مادرم کنارم نیست

منو بگو که مادرم باعث بچم شد 

فقط چند روزه خیره شده بودم یه جا میگفتم چرااا

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅

متاسفم عزیزم... و

منم دوتا سقط داشتم البته قلب تشکیل نمیشد و ازمایشای ژنتیکم نرمال بود اکثر دکترا گفتن ی بار دیگه بزار حامله اگه اینم اینجوری شد ای وی اف کن اما یه دکتر بهم انوکسا و شیاف داد الان دخترم 6ماهشه خداروشکر... شما هم احتمالا حاملگی بعدی دکتر بهت بگه انوکسا بزن ان شاءالله زود باردار شی

یکی میشناسم بچش سه روزش بود فوت کرد اما سر یکماه باردار شد حتما حکمتی هس گلم میدونم خیلی سخته اما توکل کن بخدا اروم میشی

برام دعا کنید خیلی داغونم من سخت کنار میام 😢😢

خدایا هیچ مادری با داغ بچش امتحان نکن حتی اگه اون بچه رو مادر نتونسته بغل بگیره این امضا رو میزارم به یاد لیامم که هیچوقت نتونستم بغل بگیرمش 😢

درکت میکنم عزیزم منم ۲ تا سقط داشتم که یکیش ۲قلو بود 

همچی خوب بود تا اینکه تو۱۲ هفته قلبشون ایست میکرد بعد رفتم پیش یه دکتر خوب وبه خواست خدا فهمیدن که مشکل انعقاد خون دارم دوباره که باردار شدم روزی ۳ تا آمپول هپارین زدم و شکر خدا بچه هام سالم به دنیا اومدن ،حتما پیگیری کن احتمالا مشکل انعقادی داری عزیزم

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد....خدایا شکرت
اتفاقیه که هیچ کس نمیتونه کمکت کنه فقط گذشت زمان  می تونه آرومت کنه یکم  منم دقیقا همین ...

چجور آروم شدی 

گلم قبل بارداریت تحت نظر باش ازمایش بده تا علت سقطو  بدونی تا دارو بده دکتر  نترس ایشالل ...

آزمایش دادم مشکل انعقادی نداشتم ولی اسپرم شوهرم ضعیف بود توآزمایش

سیدمصطفی اسم شهیدی هست که دوستش دارم، من یه مادرم🌹
آنفلوآنزا گرفتم حتی دارو نخوردم ک چیزی نشه

من همه آزمایشام غربالگری سونو سالم بود دوهفته قبل از غربالگری ۱۸هفتگی آمپول انفولانزا زدم بعدش مریض شدم طب کردم یک هفته بعد رفتم دکتر گف بطن چپ قلبش رشد نکرده اگ به دنیا بیاری کلا ۱ساعت زنده میمونه همه چیش سالم بود همه چیش نمی دونم چ حکمتیه اما سخته خیلی سخت😔😭

درکت میکنم عزیزم منم ۲ تا سقط داشتم که یکیش ۲قلو بود  همچی خوب بود تا اینکه تو۱۲ هفته قلبشون ا ...

بارداری اولم مشکلی نداشتم