2777
2789
عنوان

علائم حاملگی خارج رحم

279 بازدید | 7 پست

یک روز از موعدم گذشته ، و ۱۹ روز از عمل آی یو آی 

میگن معمولا روز ۱۵ بعد عمل آز نشون میده 

آز منفی بود ، از موعدم هم گذشته درحالیکه همیشه بموقع پریود میشدم 

تخمدان‌هام کشیدگی داره یعنی تیر میکشه ، سرگیجه گاهی اوقات و درد در حد پریودی ، بی بی منفی 

میترسم بارداری خارج رحم باشه که بتاhug بالا نمیره . چیکار کنم بنظرتون؟ 

خب تو بارداری خارج رحمی بیبی مثبت میشه فقط بتا بالا نمیره فکر کنم

مطمئنی عزیزم؟ آخه وقتی بتا بالا نمیره بی بی هم منفیه دیگه 

خیلی میترسم چون حامله بودم قبلا و علائم حاملگی را میدونم مطمئنم حامله ام ولی چرا آز و بی بی منفیه آخه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم خوبی؟خارج رحمی یا هرچیزی دیگه که باشه،بی بی مثبت میشه . هیچ هاله ای هم ننداخته؟حتی محو

سلام عزیزم ممنون، نه هیچ هاله ای نیست متاسفانه ، تا دو سه روز دیگه صبر می‌کنم اگر پریود نشدم دوباره میرم آزمایش🙏

سلام گلم خوبی؟خارج رحمی یا هرچیزی دیگه که باشه،بی بی مثبت میشه . هیچ هاله ای هم ننداخته؟حتی محو

سلام مجدد عزیزم ، الان پریود شدم ، برخلاف تصورم الان خیلی خوشحالم ، نمی‌دونم چرا ، ایشالله که بهترینها نصیب همه بشه.