2777
2789
عنوان

جدیدالورودم🤩

47 بازدید | 20 پست

سلام بالاخره بعد از چندسال خواننده خاموش بودن تصمیم گرفتم کاربر سایت بشم امیدوارم بتونیم از اطلاعات و دانسته های هم بهره مند بشیم 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش اومدی به سایت عجایب هفتگانه شوهر و مادر شوهر و خانواده شوهر

خیلی ممنون عزیزم 😍😆😆اتفاقا همیشه میومدم میخوندم و گاهی کلی هم میخندیدم😅

منم چن روز پیش اومدم😂

راستی اون تاپیک لیزر که شما زده بودی ،من الان دیدم ،من تازه چندروزه رفتم جلسه اولم رو،وای که از درد مردم

والا نمیدونم اسم دستگاهش چیه ولی با اینکه جلسه اول بود بنظرم تاثیر داشت 

من میخام برا بیکینی برم تو شیو خردن خیلی اذیت میشم خیلی پوستم حساسو نرمه نوهامم زبر ژیلت میزنم زخم میشه پودر موبر میزنم حساسیت میده اپلاسیون هم نمیخام پوستم شل شع😑

من میخام برا بیکینی برم تو شیو خردن خیلی اذیت میشم خیلی پوستم حساسو نرمه نوهامم زبر ژیلت میزنم زخم م ...

من کلا بدنم موهای زیاد و ضخیم داره که هر وقت با ژیلت بزنم بعد دوروز انقدر پوستم جوش میزنه و خارش میگیرم که خدا میدونه برای همین رفتم لیزر کردم ،اما از روزیکه لیزر کردم تقریبا ۱۰ روز میگذره خیلیی کم شده موهام خداروشکر