2777
2789
عنوان

خانوما ی لحظه لطفا سوال راجب ان تی

32 بازدید | 13 پست
سلام دکترم برای ۳ تیر سونو ان تی نوشته که میشم ۱۲ هفته و ۳ روز اگه من ۸ تیر ک میشم ۱۳ هفته کامل برم مشکلی داره؟
من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        
بعضی وقتامیبینی سن جنین براساس سونو وپریوری یکی نیست شاید بری برات بزته مثلا14هفته اون موقع دیگه کاریش نمیشه کرد پس همون تاریخی که بهت گفته روبرو

😙گل پسرم قندعسلم فتوکپی برابر اصل خودمه😙 شوهرم خیلی خوشبخته ازمن یه کپی کوچولو شده داره مگه نه🤗😍              اسمم دانا س دوستان

سونو ان تی رو از یازده هفته تا 13هفته مینویسن بعد از اون دیگه پشت گردن جنین دیده نمیشه.اگه نمیتدنی اون تاریخ بری اقلا یکی دوروز زودتر برو.خطرناکه دیر میشه نمیشه تشخیص داد.البته باز نظر دکتر مهمه
برای دنیا تو شاید فقط یک نفر باشی ولی برای یک نفر شاید اندازه یه دنیا ارزش داشته باشی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه این تاریخی ک میگم براساس پریودم نیست با حساب دکترمه
من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        
برای من دکتر 1تیر که بر اساس سونو اول یازده هفته ام و پری اول دوازده نوشته.بهترین زمانش یازده تا سیزدهه.اگه جنینت بزرگتر باشه توام دیر بری بعد دیده نمیشه
برای دنیا تو شاید فقط یک نفر باشی ولی برای یک نفر شاید اندازه یه دنیا ارزش داشته باشی...
دکتر منم همون ۱ تیر نوشته ک با حساب خودش ۱۲ هفته کامل ولی گفت ۳ تیر برو ک ب حساب سونو اون موقع میشم ۱۲ هفته
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان بسم الله الرحمن الرحیم"اللهمّ قَرّبْنی فیهِ الی مَرْضاتِکَ و جَنّبْنی فیهِ من سَخَطِکَ و نَقماتِکَ و وفّقْنی فیهِ لقراءةِ آیاتِکَ برحْمَتِکَ یا أرْحَمَ‌ الرّاحِمین" خدایا نزدیک کن مرا در این ماه به سوی خوشنودیت و برکنارم دار در آن از خشم و انتقامت و توفیق ده مرا در آن برای خواندن آیات قرآن به رحمت خودت ای مهربانترین مهربانان.
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم