سلام بچه ها، من از عید تا حالا دوبار خواهرشوهر اومده خونم ، منم دوبار شام رفتم، هربار هم میان من شام کوبیده و جوجه و آبگوشت و قیمه قورمه گذاشتم جلوشون، اونم فقط مرغ گذاشته و ماهی، حالا ازمن ناراحتن و تحویلمون نمیگیرن و به ما میگن خسیس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواهرشوهرمن یه شهر دیگه زندگی میکرد دوسه بار برای اثاث کشی رفتیم کمکش، وقتی هم تو شهر خودشون خونه خرید بازم رفتیم کمکش تمیزکاری خونه اش، تعجبمه این تحویل نگرفتناش
بگو شرمنده با این گرونی کباب غذای اعیانی دیگه خورشت نمیخواد
تازه من بچه کوچیک هم دارم ، دیگه از وقتی فهمیدم اینجوریه نمیرم خونش، اون موقع ها که خونش یه شهر دیگه بود دوسه روز می رفتیم اونجا، به اصرار پدرشوهرم که همگی دسته جمعی بریم خوشحال بشه، نمیدونستم اینقد توقع بوجود میاد
تولد دخترم دعوت کردم، شوهرم از کربلا اومد دعوت کردم، عید دعوت کردم بازم بما میگن خسیس
انقدر درک و فهم ندارن که تو این اوضاع اقتصادی آدم توقعشو بیاره پایین شام نه بعد شام .رفت و آمد مگه فقط بخاطر شکم .ما از کرونا به بعد شام و ناهار کم میریم جایی ولی بعد شام میریم ی سری میزنیم.خیلی هم خوبه