2777
2789
عنوان

بچه ها شما خانواده شوهرتون چند وقت یکبار دعوت میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شمایم مثه خودشون مرغ و ماهی بذار هر پذیرایی که خودشون میکنن دهنشون بسته شه

من کلا از اول زندگیم یکبار واسه بچم اومدن خونم یکبارم خونه ی قبلیم اومدن بار اول…دعوتشون میکنم نمیان منم الان باردارم شرایطم سخته که دیگه کلا دعوتشونم نکردم چند وقته

همین دیگه اونا انتظار دعوت دارن و به ما میگن خسیس، مثلا من کوبیده از بیرون گرفتم عید، برنج و سالاد خ ...

خب تو ک اخلاقشونو میدونی ی سالاد درس کن فقط ولی بجاش ی خورش بپز 

بگو شرمنده با این گرونی کباب غذای اعیانی دیگه خورشت نمیخواد 

تازه من بچه کوچیک هم دارم ، دیگه از وقتی فهمیدم اینجوریه نمیرم خونش، اون موقع ها که خونش یه شهر دیگه بود دوسه روز می رفتیم اونجا، به اصرار پدرشوهرم که همگی دسته جمعی بریم خوشحال بشه، نمیدونستم اینقد توقع بوجود میاد

تولد دخترم دعوت کردم، شوهرم از کربلا اومد دعوت کردم، عید دعوت کردم بازم بما میگن خسیس

انقدر درک و فهم ندارن که تو این اوضاع اقتصادی آدم توقعشو بیاره پایین شام نه بعد شام .رفت و آمد مگه فقط بخاطر شکم .ما از کرونا به بعد شام و ناهار کم میریم جایی ولی بعد شام میریم ی سری می‌زنیم.خیلی هم خوبه

تازه من بچه کوچیک هم دارم ، دیگه از وقتی فهمیدم اینجوریه نمیرم خونش، اون موقع ها که خونش یه شهر دیگه ...

از این به بعد کم تر رفت و آمد کن ... این جوری خودتم راحتی...ولی واقعا بخاطر شکم میان خونت اسی .