2777
2789
مادرش خوب حدس زده که میگه دختره راضی نبست

دختره به خاطر مادره ناراضیه 

من از روز اول تو تاپیک بودم احساس کردم ایشون به اقا یه احساساتی دارن ولی به عقلشون بیشتر توجه میکن

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقدر نگو ما به درد هم نمی خوریم

بگو پیشنهاد شما چیه

بگو برای راضی کردن مادرتون‌چه کاری انجام دادید

بگو اگه‌مادرتون راضی نشه ما در اینده به مشکل بر می خوریم

چرا توپ می اندازی تو زمین خودت

چرا انقدر من حرص میدی

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

دختره به خاطر مادره ناراضیه  من از روز اول تو تاپیک بودم احساس کردم ایشون به اقا یه احساساتی د ...

کنایه زدم عزیرم

استارتر داره راه واسه مادر اقای خواستگار هموار می کنه

هی میگه ما به درد هم نمی خوریم

اگه دیدید اصرار میکنه برید مشاور بزار ایشون بگه بهشون 

هم شما با خیال راحت جواب میدید 

فردا پشیمون نشید که کاش عقب نمیکشیدم 

شاید پسره ارزشش رو داشت

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
کنایه زدم عزیرم استارتر داره راه واسه مادر اقای خواستگار هموار می کنه هی میگه ما به درد هم نمی خور ...

اها 

اگه ایشون مفاومت کنن ولی مادرش درست نشه چی 

باید زهر بشه بهش زندگی؟

تف به مادرش بیاد تفففففف😑😑 هعی پسره بیچاره یا مجبورههههه با دخترخاله ازدواج کنه یا هرکس رو بگه با ...

حیف تف بخداااا یعنی دلم میخا خفش کن اه اه😣😣

این ب غیر از دختر خالش هر کی رو بگیره مامانش همش میخا کرم بریزه 

حیف تف بخداااا یعنی دلم میخا خفش کن اه اه😣😣 این ب غیر از دختر خالش هر کی رو بگیره مامانش همش میخا ...

یه چیز بگم عکس پسره رو نداری خیلی کنجکاو شدم ببینمش😅😅

اینجا بهت میگن شادی؟

ببین شادی جان این اقا مزاحم یا دوست پسرت نیست خواستکاره

بذار تلاشش بکنه.

باشه بذار کاری اگه از دستش بر میاد انجام بده

یه چیز بگم عکس پسره رو نداری خیلی کنجکاو شدم ببینمش😅😅

چرا دارم خیلی قشنگ نیس ولی میترسم شناسایی بشم یا یکی از آشناهاشون ببینه تو سایت ببره ب مامانش نشون بده  اون همینطوری با من لج هست 

دیگ ببینه چ حرفایی راجع بهش زدم ول نمیکنه😂😂

بچه ها من بعد از ظهر از سر درد داشتم میمردم گرفتم خوابیدم تا الان پاشدم رفتم تو تل دیدم پیام داده گ ...

اه جدی پس قضیه منتفی شد ؟؟؟حالاجدی رفته واقعا دعوا یا خاسه جنمی بهت نشون بده😂 بگو عکس از بدن کبود مادرت بفرست باورمون بشه

چرا دارم خیلی قشنگ نیس ولی میترسم شناسایی بشم یا یکی از آشناهاشون ببینه تو سایت ببره ب مامانش نشون ب ...

عکس نذار... دیگه تا صفحه هزاااااار میان میگن عکس عکس

آدم هست دیگه شاخ و دم نداره که یه آدم معمولی

چرا دارم خیلی قشنگ نیس ولی میترسم شناسایی بشم یا یکی از آشناهاشون ببینه تو سایت ببره ب مامانش نشون ب ...

اوکی 

به مادرت گفتی ؟چیزی نگف؟