2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من بعد از ظهر از سر درد داشتم میمردم گرفتم خوابیدم تا الان پاشدم رفتم تو تل دیدم پیام داده

گفته دیشب با مامانم دعوام شده ؛ مامانش هم برگشته میگه من زنگ نمیزنم دختره خودش راضی نیس قرار ب دست و پاش بیوفتی و از این قبیل حرفا☺😂😅💔💔

خب اون دقیقا هدفش از این رفتارش اینه که شما بکشی کنار نذار به خواستش برسه بعدا که باهم ازدواج کنید د ...

همین الان میخا خرخره منو بجوعه🤣😐😐 فک کن بعدا ک حریص تر میشه 

نمیشه؟؟؟ طرف ب بیرون رفتن من میگه کف خیابون بودن 

ب پوشش من گیر میده 

هنو هیچی نشده 

شوهر منم اوایل خواستگاری میگف از حرفای مامانم ی بار ناراحت نشین اون سر زبونشه تو دلش چیزی نیس ولی ا ...

مادرشوهر از مار افعی بدتره اینو تازه فهمیدم 

من دلم میخا هنو هیچی نشده خفش کنم 🐍😒😒😒

مرسی مهربونم🥺🥺 حالا فعلا ک بش پیام دادم شات هاش هس  گف میگم مامانم زنگ میزنه بت

باباش چطوره؟‌

اگه میبینی👀یه صلوات بفرست😢🪐❤️برای گره گشایی کارمون💫 دیگه خیلی منتظریم🫂🔥☃️🌷❤️🪐TNX🌬۲۷/۱۰

عزیزم

اگه قبول کنی باید تا زمانی ک مادرش شما رو بپزیره حرص بخوری یا بحرحال چیزی تیکه هاش طعنه هاش یا شایدم موقع عقد یاچیزی کوتاه اومد اما بحرحال تا یه مدتی باهاتون سرده

اما مادرشوهر بد ادمو عذاب وحرص میده پیر میکنه این خانما هرچقدر بگن مگه قراره بامادره ازدواج کنی اما نصف زندگی خانواده شوهره وخیلی مهمه ک چجوری باشن

شما خودت تصور کن ی خانواده شوهر خوب یا بد

باخوب آرامش داری با بد آرامش نداری

خانواده شوهر خیلی تو زندگی تاثیر دارن 

حتی ممکنه یروزی سر همین مادرشوهرم بین خودت وشوهرت ی دعوای بدی بشه.....ولی بحرحال اینا همه حدسیاته وشما باید تمام عواملو بسیجی و ببینی کدوم تصمیم ب نفع آرامش خودت درآیندست.....

همین الان میخا خرخره منو بجوعه🤣😐😐 فک کن بعدا ک حریص تر میشه  نمیشه؟؟؟ طرف ب بیرون رفتن م ...

نمیدونم عزیزم بازم خودت بهتر صلاحتو میدونی امیدوارم هر تصمیمی میگیری به صلاحت باشه و بعدا ازش پشیمون نشی...

خوب عزیزم این بار پیام داد 

بگو من که با این شرایط با شما ازدواج نمی کنم ...اسم دختر خاله هم نیار....فقط بگو اگه مادرتون راضی نباشه زندگی ما متشنج میشه( از من می شنوی به تلافی اون دوتا حرف مادرشوهرت یه ناز وغمزه ای هم برای اقای خواستکار بیا که دلش برات بلرزه لاااقل دلت خنک شه که دل پسرش بردی.)

بگو دیگه این صحبت های فایده وسرانجامی نداره چون ما که با هم مشکل نداریم مشکل بزرگتریه که دلش به این وصلت نیست.

من نمی فهمم اخه تو این زمونه دوتا جوون عاقل وفهمیده به دور از جنجال دوران جوانی می خوان به شکل سالم ودرست اش با هم ازدواج کنند برن زیر سقف اخه چرا مانع می شید

کلاه مون باید بندازیم هوا با این شرایط اجتماعی واقتصادی جوون ها قبول می کنند زیر بار ازدواج برند.

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

عزیرم اینم بگم دلم نمی خواد این خواستگار خوب از دست بدی امیدوارم این اقای خواستگار پای شما ودلش بمونه با پدرشون بتونند مادرشون متقاعد کنند.میگم تا کاملا ازش ناامید نشدی راه براش باز بذار

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈