2777
2789
پسره جوابشو داده چرا دوباره به شما انتقال داده حرف های مادرشو ؟ حتما موضوع ذهنی خودش هم بوده حرف ما ...

چون یبار من ازش پرسیدم نظر مامانت در مورد من چیه ؟ 

گف هیچی

گفتم یعنی تا ب حال در مورد من چیزی نگفته بهت ؟ گف چرا ولی خب مهم نیس 

منم وقتی گیرر بدم ب ی چیزی مگه دیگ ول میکنم 😐 بلاخره نم پس داد گف 

مامانش قشنگ معلومه راضی نیس 

دیدی ی نفر با حس بد ب ی چیزی نگاه میکنه طرف مقابل سریع متوجه میشع ؟ منم دقیقا همونم 

به نظرم نادیده بگیرش جواب‌هم نده 

مادرش زندگیتو زهر می‌کنه همش تیکه میندازه توام خوشت نمیاد بری خونشون بعد مادره ب پسره میگه چرا نمیاد چرا فلان نمیکنه کلا دردسره 

برای خودت ارزش قایل باش جایی برو که هم پسره هم خانوادش تورو بخوان اینجوری دعوا و قهر هم باشه خانواده پسره رو سرزنش میکنن و دعوت ب سازش میکنن . خانواده راضی نباشه با کوچکترین دعوا آتیش بیار معرکه میشن و کار ب طلاق می‌کشه البته استثنا هم وجود داره مثل زندگی خودم 😂 که داریم اذیت میشیم ولی همو ول نکردیم شوهرم دوستم داره ، سخته من برگردم عقب وارد این رابطه نمیشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم نادیده بگیرش جواب‌هم نده  مادرش زندگیتو زهر می‌کنه همش تیکه میندازه توام خوشت نمیاد بر ...

ن منم هر جور فک میکنم میبینم این یارو خودش عالیع اگه اینجور بمونه 

ولی مامانش ب قول مامانم منو پیر میکنه 

همین الانش انقدر از دستش خسته و کلافه هم حالم ازش بهم میخوره 

دوست داشتن و ... زود فراموش میشه همین آقا فردا ازدواج کنه من عمرا اگه یادش بیام 😂

[QUOTE=259911697]جوابشو دادم حرفاش رو بخون ببین بازم نیاز ب مشاوره رفتن هست؟ یا کلا تموم کنم؟[/QUOTE

حتما نیاز به مشاوره هست برای اینکه مطمئن و اصولی تصمیم بگیری و خدای نکرده بعدا پشیمون نشی

منم همه اینا میاد تو سرم ک شاید دیگ هیچ کس انداره این منو دوست نداشته باشه😔 ولی خب میگم حالا اگه پی ...

شرایطش که خوبه ‌‌..می تونی بری مشاوره 

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!
اینطوری میگی عذاب وجدان میگیرم 💔😊

عزیزم عذاب وجدان نگیر،چقدر خوبه احساسی تصمیم نگرفتی،باور خانواده خیلی مهم هست همین سایت روزانه چندتا تاپیک درمورد مادرشوهر و خانواده شوهر هست،هنوز سنی نداری کیس بهتر هم میاد روز اول تو باید ناز کنی اولش تو ک نباید ناز مادرشوهر و بکشی،اینم در نظر بگیر همه گروه سنی توی سایت هست حتی ۱۲ و ۱۳سال ک نظر میدن،پس خودتو درگیر نکن،موفق باشی

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

ببین

مامانش یک زن کامل و بالغه و رفتارایی که داره خیلی نامعقوله. خب غلط میکنه اینجوری برخورد میکنه :| بعدشم یعنی چی که درست میشه؟ مثلا کلی استرس بکشی و هی ناراحت باشی و اذیت شی و تیکه بشنوی به امید اینکه ایشون یک روزی رفتارش تغیر کنه؟ :| پس قلبت که زخمی میشه چی؟ استرسی که باعث میشه اسیب ببینی چی؟

تجربه ایی که دارمو بذار بهت بگم. 

دوست داشتن ساختنی. ( با صبر و حوصله و درک و ارامش و مهربانی و ... ) ممکنه این ادم خیلی دوست داشته باشه اما دو روز دیگه دوست نداشته باشه :| و هنوز ۲۰ سالته. تا اخر عمرت فرصت داری یکیو پیدا کنی که دوست داشته باشه. و با هم دیگه یک رابطه خیلی قشنگ و شکل بدین. پس به خاطر احساساتی که داری و خب خیلی قشنگن، چشمتو رو به واقعیت نبند. این احساسات دو روز دیگه کمتر میشن و با کلی سختی روبرو میشی.

۲۰ ملیونم خیلی جذابه، اما میتونی رو خودت کار کنی و مهارت هایی که لازم هست و به دست بیاری و خودت به این حقوق برسی : )

بهش بگو حرفای شما درسته. اما متاسفانه رفتار مادرتون بسیار نامعقوله 

خدایی به تو چه که مادر دختر خالشو پسندیده که به خودش اجازه میده انقدر بد رفتار کنه :| 

مادرشوهر عفریته ی منم همینه هنوز بعد دوتا بچه که اوردم دنبال بهم زدن زندگیمه الهی همیشه به در بسته بخوره 

از روز اولم سر ناسازگاری گذاشت ولی من شوهرمو دوست داشتم و بخاطرش موندم پشیمونم نیستم 

ولی در کل شرایط هیچکس مثل اون یکی نیست بازم خودت بسنجی ببینی بهتره 

ببین مامانش یک زن کامل و بالغه و رفتارایی که داره خیلی نامعقوله. خب غلط میکنه اینجوری برخورد میکنه ...

مامانش ی تختش کلا کمه ؛ منم واقعا خیلی ب اون شدت عاشق و معشوقش نیستم 

چرا اتفاقا اولش خیلی ذوق کردم چون موقعیتش خوب بود 

ولی مامانش باعث شد من ب کل نادیده بگیرم هر چیزی ک هست رو 

میخام باهاش حرف بزنم کل استرس وجودم رو میگیره ک مبادا چیزی بگه 

الانم من حسی ندارم بهش ؛ فقط خصوصیات اخلاقیش رو دوست داشتم ... 

حقوقش هم بخوره تو سرش مگه میخا ب من بده 

برا خودشه 

خونه بخره برا خودشه ؛ ماشین بخره برا خودشه ب من چیزی نمیرسه ک 

درسته رفاه ایجاد میشع 

ولی ب چ قیمتی ؛ از الان حرص بخورم ک مادرشوهر با من اوکی نیس ب جهنم آدم قحطی ک نیومده

عزیزم عذاب وجدان نگیر،چقدر خوبه احساسی تصمیم نگرفتی،باور خانواده خیلی مهم هست همین سایت روزانه چندتا ...

مرسی از محبتت عزیزمم🥰 

من ی وقتایی یا خیلی احساساتی میشم ؛ ی وقتایی کاملا منطقی 

اگه حرفا های شما نبود من دوباره باهاش اوکی میشدم 😐😂😂 

اهوم میدونم خیلی تاپیک خیانت و مادرشوهر دیدم💔

مادرشوهر عفریته ی منم همینه هنوز بعد دوتا بچه که اوردم دنبال بهم زدن زندگیمه الهی همیشه به در بسته ب ...

وایییی ی سری مادرشوهرا مثل مار افعی میمونن🐍

من ک دیگ تموم کردم 

مامانش آدم نیس

منم حوصله این زندگی رو ندارم ک دائم جنگ و دعوا باشه 

فک کن چقدر بی‌فرهنگ باشی ک برگردی بگی دختره چ وضع لباس پوشیدنش هست😂💔 آخه ب تو چ  کلاتو بچسب باد نبره 😐😂💔

شرایطش که خوبه ‌‌..می تونی بری مشاوره 

منم میگفتم هر کی اومد شرایطش عالی بود ؛ باهاش ازدواج میکنم 

ولی فهمیدم مادرشوهر مهم تر از شرایط مالی هست🐍💔 

میدونی مشاوره هم نمیشه رف میترسم بگم  بریم مشاوره ؛ اون ک نه نمیگه 

ولی تو ذهنش توهم میزنه ک اره من ۱۰۰ درصد دلم هست 

چون با چند بار بیرون رفتن فک می‌کرد من زنش ام 😐😐

بد نمیشع اینجوری ؟؟