2777
2789

سلام بچه ها چندتا نکته میخواستم بگم البته تجربه خودمه ولی خب بی بی چک که همون بی بی چکه دیگه

من از روز 25 سیکلم بی بی چک زدم که بعد از حدوداً 20 دقیقه هاله خیلی کمرنگ انداخت مدیکورم بود.روز بعدش بعد 15 دقیقه هاله انداخت و دو روز بعدش زیر ۵ دقیقه این یعنی نتیجه بی بی چک بعد یک ربع هم میتونه درست باشه چون در صورت باردار نبودن بعد شیش ساعتم هاله نمیندازه واقعا مگر اینکه داروی خاصی استفاده کرده باشید.

سعی کنید تا یک روز تاخیر صبر داشته باشید و عجله نکنید چون بعد برای اطمینان مثل من میرید آزمایش و با عدد بتای پایین خیلی استرس خواهید داشت تا بتا بره بالا😥

پس اینکه رو بی بی چک نوشته یک هفته بعد تاخیر تست شود غلطه همون یک روز بسه فکر کنم چون با یک روز تاخیر که تست کردم دوتا خط پررنگ افتاد سریع یعنی اونایی که لقاح شون دیر انجام شده باشه حداقل هاله کمرنگ میندازه دیگه.

و نکته اخر اینکه حواس تون باشه از سه قطره بیشتر ادرار نریزید چون نتیجه کلا خراب میشه حتی اگه مثبت باشه😅

منم دوره ام ۲۵ روزه اس دوم پریود میشم امروز بیبی هاله انداخت خیلی امیدوارم دیگ خدا کنه مثبت باشه ا ...

انشالله به امید خدا مثبت باشه دو روز بعد تاخیر برو آزمایش بده ولی هر روز میتونی بی بی چک بزنی کیف میده😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.